آمریکا به دنبال تشکیل گروهک نظامی در الانبار/ تلاشی دیگر برای تجزیه عراق

جمعه 24 آبان 1398
16:57
آمریکا به دنبال تشکیل گروهک نظامی در الانبار/ تلاشی دیگر برای تجزیه عراق یک سیاستمدار عراقی از آغاز اقدام نیروهای آمریکایی در تشکیل نیروهایی ویژه متشکل از مبارزان عراقی از مناطق سنی نشین برای مقابله با الحشد الشعبی خبر داد .

العالم- عراق

"عزه الشابندر" گفت: نیروهای آمریکایی در دو پایگاه الحبانیه و البغدادیه درغرب عراق، برای تشکیل ارتشی از نیروهای ویژه شامل 4 هزار نفر، دست به کار شدند.

وی افزود: ارتش جدید مشابه نیروهای بیداری خواهد بود که پایان سال 2007 برای مقابله با گروه القاعده تشکیل شده بود این در حالی است که نیروهای آمریکایی برای تشکیل این ارتش فقط از 4 عشیره سنی استان الانبار نیرو جذب می کنند.

الشابندر- سیاستمدار عراقی می گوید: نیروهای این ارتش از عشایر البوفهد، البو علوان ،المحامده و البونمر خواهند بود .

واشنگتن نیز تاکید کرده دستمزد نیروهای این ارتش 3 هزار دلار یعنی بیش از دو برابر دستمزد افسران ارتش عراق است.

نیروهای آمریکایی با ابزارهای مختلف در حال بررسی میزان حضور نیروهای الحشدالشعبی در صحرای الانبار هستند.

برخی منابع در شورای استان الانبار اعلام داشتند این جنبش شاید مقدمه ای برای ایجاد اقلیم غربی جدید در عراق باشد که با حمایت آمریکا متشکل از دو استان است و ارتش جدید حفاظت از مرزهای این منطقه پیشنهادی را بر عهده خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است


روابط دوجانبه و تحولات منطقه، محور گفت وگوی تلفنی عراقچی و فیدان


عراقچی بر مواضع اصولی ایران در حمایت از امنیت، ثبات و تمامیت ارضی عراق تاکید کرد


دیدارهای دیپلماتیک عراقچی با سفرا و نمایندگان خارجی


باقرپور: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در کماست؛ امکان احیا هنوز وجود دارد


صلح و امنیت منطقه‌ای و وضعیت تنگه هرمز ، محور دیدار غریب‌آبادی و همتای چینی