شهرک 'التح' در استان ادلب به کنترل ارتش سوریه درآمد

شنبه 14 دی 1398
12:01
شهرک 'التح' در استان ادلب به کنترل ارتش سوریه درآمد ارتش سوریه امروز اعلام کرد که پس از عقب راندن تروریست‌ها، موفق شده است منطقه مسکونی 'التح' در ریف ادلب را به کنترل خود در آورد.

العالم - سوریه

ارتش سوریه امروز شنبه اعلام کرد که شهرک «التح» در ریف ادلب آزاد شده است.

این شهرک در ۴۵ کیلومتری شهر اصلی در منطقه «کاهش تنش» در ادلب قرار دارد.

طبق گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، سرهنگ «منذر داشر» از ارتش سوریه در جمع خبرنگاران گفت که افراد مسلح به بمباران روستاها و شهرها ادامه می‌دهند.

او افزود که در جریان درگیری مقادیری سلاح و مهمات پیدا شد که بخشی از آن را در نزدیکی برج مراقبت ترکیه در منطقه صورمان قرار دادیم و این هم یک توپخانه بزرگ با کالیبر ۳۰۰ میلی‌متر است.

سرهنگ داشر همچنین گفت که چند روز پیش افراد مسلح سعی داشتند حملاتی را به این شهر انجام دهند از جمله اینکه از خودروهای بمب‌گذاری شده و انتحاری استفاده کنند که همه این حملات را با موفقیت دفع کردیم.

خودروهای مملو از مواد منفجره

خبرگزاری اسپوتنیک نیز گزارش داد که سربازان سوریه نمونه‌هایی از سلاح‌ها و مهمات به جا مانده از افراد مسلح را به خبرنگاران نمایش دادند که در میان آن‌ها خودروهای مملو از مواد منفجره نیز دیده می‌شد.

سه کشور روسیه، ایران و ترکیه به عنوان کشور ضامن آتش‌بس در سوریه در مذاکرات آستانه (اوایل ۲۰۱۷) درباره اجرای سازوکارهایی برای نظارت بر آتش‌بس در سوریه توافق کردند. بر اساس این توافق نظارت بر منطقه کاهش تنش در استان ادلب بر عهده‌ این سه کشور است و نظارت بر دیگر مناطق باقی مانده نیز بر عهده نظامیان روسی است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است