درگوشی؛

حکایت بن زاید؛ حکایت قورباغه بادکرده!

حکایت بن زاید؛ حکایت قورباغه بادکرده!
چهارشنبه 16 بهمن 1398 - 16:11

در مثل های قدیمی می گویند، روزی قورباغه‌ای، گاو بزرگی را در نزدیکی خود دید، از روی حسادت می خواست مثل او بزرگ شود و برای این مسئله راهی جز باد کردن خود نیافت، برای همین شروع به باد کردن خود کرد و آنقدر ادامه داد تا منفجر شد.

العالم - درگوشی

نمی‌دانم چرا هر گاه اخبار ماجراجویی های محمد بن زاید، ولیعهد امارات را می شنوم ناخودآگاه به یاد این مثل می افتم چرا که وی سخت تلاش می کند تا نشان دهد یک کشور بزرگ را اداره می کند، از این رو از باد کردن سرزمین کوچک خود به وسیله دخالت در کشورهای یمن، لیبی، سودان و سوریه و غیره دست بر نمی دارد و اخیراً پرچم سازش با رژیم صهیونیستی را برافراشته است و برای به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی به کشورهای عربی دیگر فشار می آورد، جالب اینجاست که باد کردن به این روش به نفع مردم امارات نیست بلکه در خدمت منافع آمریکا و اسرائیل است.

دشمنی با ایران و ایجاد ائتلاف با هر کس مانند رژیم صهیونیستی که با ایران دشمنی دارد و در اختیار قرار دادن امکانات اقتصادی و رسانه ای امارات برای حمله رسانه ای به ایران از اولویت های بن زاید به شمار می آید علیرغم اینکه این همه دشمنی کورکورانه نه برای خود امارات و نه برای ملت آن خوب نیست.

آخرین اقدامات لیست بلند بالای خدمات بن زاید به آمریکا و صهیونیست‌ها خبری است که وب سایت "اکسیوس" در آن از جلسه سری بین امارات، آمریکا و رژیم صهیونیستی با محوریت ضدیت با ایران خبر داد.

این وب سایت در گزارش خود آورده است: در این جلسه رابرت اوبرایان، ویکتوریا کوتس معاون وی و برایان هوک مسئول امور ایران از طرف آمریکا، از طرف رژیم صهیونیستی «مئیر بن السبت» و از طرف امارات «یوسف العتیبه» سفیر این کشور در واشنگتن حاضر بودند.

این گزارش در ادامه نوشت که نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای برقراری ائتلاف ضد ایرانی با اماران تلاش بسیاری کرده است.

قطعا این اجتماع اولین در نوع خود نیست و آخرین هم نخواهد بود که امارات برای توهین به ایران در آن شرکت می کند، در سال گذشته کنفرانسی ضد ایرانی در ورشو پایتخت لهستان برگزار شده بود که امارات جزء کشورهای حاضر در صف اول این کنفرانس بود و در حاشیه نشست ورشو، ترامپ نشستی کوچک‌تر و سه جانبه برای افزایش همکاری ها علیه ایران برگزار کرد و جالب توجه اینجاست که علیرغم حضور کشورهای حاشیه خلیج فارس در کنفرانس ورشو، ترامپ فقط راضی به حضور امارات در این جلسه سه جانبه شده بود، به عبارتی این نشست سه جانبه مابین آمریکا، اسرائیل و امارات برگزار شد و پس از آن دستکم سه نشست در سال 2019 برگزار شد به نحوی که روزنامه وال‌استریت ژورنال از محتوای یکی از آنها پرده برداشت.

واضح است که سیاست دشمنانه بن زاید ضد ایران از دو حالت خارج نیست، یا از مشکلات روانی بن زاید و کینه وی از ایران ناشی می شود، یا اینکه جمعی از مشاوران پر نفوذ بر وی تسلط کامل دارند و توطئه هایی را اجرا می کنند که هیچ خیری بری امارات و ساکنانش ندارد، در هر دو حالت نتیجه این سیاست ها به نفع امارات در آینده نزدیک و دور نخواهد بود، از این رو باید بن زاید از کینه خود رهایی یابد یا مشاوران خود را تغییر دهد تا به سرنوشت همان قورباغه معروف دچار نشود.

سعيد محمد - العالم

پربیننده ترین خبرها