سه محور رایزنی فرمانده تروریست‌های «سنتکام» در عراق

چهارشنبه 16 بهمن 1398
16:45
سه محور رایزنی فرمانده تروریست‌های «سنتکام» در عراق فرمانده تروریست‌های آمریکایی «سنتکام» در سفر روز گذشته خود به عراق در دیدار با مسئولان این کشور، سه محور را مورد بحث و رایزنی قرار داد.

العالم - عراق

یک منبع سیاسی عراقی گفت که ژنرال «کنث مکنزی» فرمانده تروریست‌های آمریکایی «سنتکام» در سفر روز سه‌شنبه خود به عراق سه موضوع خروج نیروهای خارجی از عراق، پاسخ به حملات راکتی و استقرار سامانه پدافند هوایی در عراق را مورد بحث و بررسی قرار داد.

به نوشته السومریه نیوز، به گفته این منبع عراقی، فرمانده سنتکام به «برهم صالح» رئیس‌جمهور عراق گفته است که مقامات عراقی باید درباره مصوبه پارلمان در خصوص خروج نیروهای خارجی، با مسئولان آمریکایی در واشنگتن گفت‌و‌گو کنند.

او همچنین گفت که آمریکایی‌ها شب گذشته به عراق اطلاع دادند که تصمیم گرفته‌اند برای حفاظت از پنج هزار نیروی نظامی خود در پایگاههایشان در عراق، سامانه پدافند هوایی در خاک این کشور مستقر کنند.

به گفته این منبع آگاه، ژنرال مکنزی همچنین در خصوص توقف خدمات‌دهی فنی به ناوگان هوایی جنگنده‌های اف-16 عراق، تانک‌ها، نفربرها و دیگر جنگ‌افزارهای آمریکایی از چهار هفته گذشته با مقامات عراقی گفت‌و‌گو کرد.

او تأکید کرد که آمریکایی‌ها توقف خدمات‌دهی فنی به این جنگ‌افزارها را به عنوان اهرم فشاری علیه بغداد به کار می‌گیرند؛ چرا که غالب امکانات نظامی عراق، آمریکایی است.

آمریکایی‌ها همچنین از مقامات عراقی خواسته‌اند تا جلوی حملات راکتی را بگیرند و تکرار این حملات، آمریکا را به حفاظت از مراکز خود در عراق وا می‌دارد.

ژنرال «کنت مکنزی» فرمانده تروریست‌های سنتکام روز گذشته (سه‌شنبه) در سفری از پیش اعلام نشده وارد عراق شد و پس از بازدید از پایگاه «عین الاسد» با برهم صالح، عادل عبدالمهدی و محمد الحلبوسی دیدار کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان جهان را شگفت زده کرده است


ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی


تمرین شاگردان قلعه نویی در دانشگاه جرج واشنگتن


استفاده آمریکا از پایگاه‌های هوایی ایتالیا برای دولت ملونی جنجال آفرید


پربیننده ترین خبرها