توسل ترامپ به تهدید نفتی علیه عربستان

شنبه 16 فروردين 1399
10:49
توسل ترامپ به تهدید نفتی علیه عربستان به دنبال اعلام شروط عربستان برای کاهش تولید نفت، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، ریاض را به وضع تعرفه های گمرکی برای واردات نفت از این کشور تهدید کرد.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش اسپوتنیک، وی خاطرنشان كرد: "حقوق گمرکی درآمد زیادی را برای ایالات متحده ببار می آورد."

ترامپ یادآور شد: "قبلاً من برای چین و سایر کشورها نیز حقوق گمرکی وضع کردم."

وی گفت: "سایر کشورها نیز برای کالاهای ایالات متحده حقوق گمرگی وضع می کنند و "از این مزایا برخوردار می شوند ."

ترامپ با طرح پرسش هایی خاطرنشان کرده، "آیا من این کار را در رابطه با نفت انجام خواهم داد ؟" بله ، ممکن است. آیا الان این کار را خواهم کرد؟ نه. آیا به فکر وضع آنها هستم؟ نه."

وی درعین حال گفته که اگر با ما آنچه را که غیر شرافتمندانه خوانده، رفتار شود، کاملاً آشکار است که این ابزار در زرادخانه ما وجود دارد.

پیش از تهدیدات ترامپ، محمد الصبان مشاور دولت سعودی در زمینه اقتصاد بین المللی و بازار نفت با اعلام شروطی مطرح کرده بود که عربستان تنها در صورت مشارکت سایر کشورها و در درجه اول روسیه، حاضر به کاهش تولید نفت خواهد بود.

در همین حال ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه در تماس تلفنی با ترامپ عنوان کرده بود که به نظر می‌رسد عربستان سعودی در حال حذف آن دسته از رقبای نفتی خود است که دست به تولید نفت شِیل زده‌اند و در این زمینه موفق عمل کرده است.

آمریکا بزرگترین تولید کننده نفت شیل (از سنگ نفت) است که با کاهش شدید قیمت نفت، استحصال این نوع نفت که هزینه‌بر نیز است، برای تولید کنندگان آن در شرایط فعلی توجیه اقتصادی نداشته و به‌ صرفه نیست.

0% ...

آخرین اخبار

تقدیر سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ایرانی ناجی ۷۳ نفر در دریای مدیترانه


مردم عراق تعطیلی کنسولگری کویت را خواستار شدند


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و زخمی شدن چند شهروند لبنانی +فیلم


خبرگزاری فرانسه: دور بعدی مذاکرات لبنان و اسرائیل ۱۵ و ۱۶ ژوئیه برگزار می‌شود


رسانه رژیم صهیونیستی: دستوری درباره عقب‌نشینی از لبنان صادر نشده است


حضور هیات آمریکایی در لبنان برای گفت و گو در باره عقب نشینی اسرائیل


عضو کنگره آمریکا توسط صهیونیست‌های مسلح در کرانه باختری متوقف شد+ فیلم


شنیده شدن صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


دیدار وزرای خارجه ایران و عمان با دستور کار تحولات منطقه و تنگه هرمز


ضرورت انتقام‌ از قاتلان رهبر شهید و دیگر شهدای دو جنگ اخیر +فیلم