نان سوریه؛ بهانه جنگ جدید رسانه‌ای... ماجرا چیست؟

نان سوریه؛ بهانه جنگ جدید رسانه‌ای... ماجرا چیست؟
سه شنبه 19 فروردين 1399 - 19:34

جنگ‌ها متعدد است و هدف یکی، و آن خسته کردن ملت، ارتش و دولت سوریه اما جنگ جدیدی، که رسانه‌های متخاصم به راه انداخته‌اند شدیدتر از جنگ‌های پیشین علیه ملت سوریه است.

العالم- کشکول

برخی رسانه‌ها که به خصومت علیه سوریه عادت کرده‌اند، خبرهای مربوط به هرگونه اقدامات دولت سوریه را با چاشنی دروغ و گمراه کردن منتشر می‌کنند.

اتفاق اخیر در سوریه یک شاهد غیرقابل انکار در این زمینه است، بعد از آنکه منابعی در استان دمشق و حومه آن از تصمیم دولت برای توزیع نان از طریق کارت هوشمند در استان‌های دمشق و ریف دمشق خبر دادند، برخی رسانه‌های متخاصم، این خبر را تقطیع کرده و مدعی شدند که این اقدام دولت به این دلیل است که ذخایر گندمش رو به تمام شدن است و در آستانه بحران نان در کشور قرار دارد.

سوریه، که نزدیک به یک دهه است با جنگ جهانی مواجه شده، طی این سال‌های جنگ توانسته است اقتصاد و منابع داخلی خود را مقاوم کند. جنگ در تمام سطوح علیه آن شعله‌ور می‌شود ولی سوریه از تمام آنها پیروز بیرون آمده است بدون این‌که نقش برخی دولت‌های دوست، که در برابر هر حمله و دشواری از آن حمایت کرده‌اند را نادیده بگیرد.

چیزی که این رسانه‌های متخاصم نمی‌خواهند متوجه بشوند این است که جهان امروز در شرایط جنگی ناشی از شیوع ویروس جدید کرونا قرار دارد. در بحبوحه این جنگ، بسیاری از دولت‌ها به اتخاذ تدابیر پیشگیرانه و احتیاطی برای مهار این ویروس و جلوگیری از شیوع آن در کشورهای‌شان متوسل شده‌اند. سوریه نیز یکی از این کشورهاست که از همان لحظه ثبت نخستین مورد ابتلا به این ویروس در این کشور، برخی تدابیر پیشگیرانه را اتخاذ کرد که یکی از این تدابیر، استفاده از کارت هوشمند برای توزیع نان میان مصرف‌کنندگان بوده است.

هدف واقعی از این اقدام، کاهش تجمعات شهروندان در جریان صف کشیدن برای خرید نان روزانه بوده است؛ امری که می‌تواند تا حد زیادی شیوع ویروس کرونا و دور شدن از سناریوهای وخامت اوضاع بهداشتی در کشور را کاهش دهد.

"علاء ابراهیم" استاندار دمشق تأکید کرد، نان از طریق کارت هوشمند میان مصرف‌کنندگان در مناطق ریف دمشق توزیع خواهد شد. به گفته وی، این اقدام از مناطق مسکونی بسیار پرجمعیت آغاز خواهد شد و اقدامی پیشگیرانه و مربوط به امنیت عمومی است که کاهش حداقلی تجمعات را هدف قرار گرفته.

پس این رسانه‌های متخاصم چه خبری را برای مخاطبان‌شان ارائه می‌کنند؟ این رسانه‌ها که مخاطبان‌شان را از دانستن خبر و واقعیت آن محروم می‌کنند، مجبور هستند مشتی دروغ و اخبار جعلی منتشر کنند و این امر، طبعا به اهداف آنها یعنی تضعیف روحیه ملت سوریه و سست کردن عزم سوری‌ها، که طی 10 سال جنگ مقاومت و ایستادگی کرده‌اند، کمک می‌کند.

ابراهیم شربو

کلید واژه ها :

پربیننده ترین خبرها