۴۴۷ نفر از پرسنل ناو روزولت به کرونا مبتلا شده‌اند

جمعه 22 فروردين 1399
22:45
۴۴۷ نفر از پرسنل ناو روزولت به کرونا مبتلا شده‌اند
یک مقام نظامی آمریکا خبر داد که تست ابتلا به کرونای ۴۴۷ نفر از پرسنل ناو هواپیمابر روزولت مثبت شده است.

العالم - آمریکا

یک مقام نظامی آمریکا روز جمعه گفت که در حال حاضر تست ابتلا به کرونای ۴۴۷ نفر در ناو هواپیمابر تئودور روزولت مثبت اعلام شده است.

این مقام نظامی که با شبکه خبری سی‌ان‌ان مصاحبه می‌کرد گفت که تا کنون از ۳ هزار و ۷۳۱ نفر در این ناوهواپیما بر تست گرفته شده و نتیجه تست ۷۷۵ نفر هنوز مشخص نشده است.

بر اساس گفته این مقام نظامی آمریکا، ۳ هزار و ۱۵۵ نفر از پرسنل این ناو به جزیره گوام منتقل شده‌اند.

ابتلای گسترده پرسنل ناوهواپیمابر روزولت در حالی است که «برت کروزیر» فرمانده این ناو به دلیل ارسال نامه‌ای به فرماندهان نیروی دریایی درباره وضعیت وخیم شیوع ویروس کرونا در این ناو از سمت خود برکنار شد.

البته مقامات آمریکایی علت برکناری فرمانده ناوهواپیمابر روزولت را نه به دلیل این نامه بلکه به دلیل درز آن به رسانه‌ها عنوان کرده‌اند.

ناوهواپیمابر روزولت در حال حاضر در سواحل گوام قرار دارد اما حدود سه هفته پیش این ناوهواپیمابر در بندر «دانانگ» ویتنام بوده و پرسنل این ناو نیز در ارتباط با ساکنان محلی بوده اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده کل ارتش: قوه قضائیه؛ نگهبان حقوق مستضعفان و سپر بلای ملت ایران است


خشم فزاینده "اسرائیل" بعد از تفاهم جدید ایران و آمریکا


خزانه‌داری آمریکا معافیت صادرات نفت ایران از تحریم را صادر کرد


لبنان در مسیر تفاهمات بزرگ است؛ پس از نشست سوئیس چه چیزی تغییر کرده است؟


پایتخت پاکستان برای استقبال از پزشکیان مزین به پرچم ایران شد + عکس


وزیر خارجه قطر: به خاتمه جنگ رسیدیم اما باید محتاط بود/ نتانیاهو عامل تشدید تنش


گزارش خبرنگار شبكه العالم| مذاکرات ایران و آمریکا وارد فاز فنی شد؛ لبنان در متن تفاهمنامه + فیلم


گرو‌هان‌های قدس: حاج رمضان رکن اساسی در حمایت از فلسطین بود


ونس: مذاکرات فنی در هفته‌ها و روزهای آتی ادامه خواهد یافت


گزارش ویژه العالم از واکنش‌های بین المللی به تفاهمنامه ایران و آمریکا/"اسرائیل" بازنده بزرگ+فیلم