جاسوسی نیروهای امنیتی ترکیه از کمپ پناهجویان در یونان

دوشنبه 1 ارديبهشت 1399
22:15
جاسوسی نیروهای امنیتی ترکیه از کمپ پناهجویان در یونان
یک رسانه مخالف دولت ترکیه مدعی رخنه نیروهای امنیتی ترکیه به کمپ پناهجویان در یونان و شناسایی برخی مخالفان «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور این کشور شد.

العالم - ترکیه

یک رسانه مخالف دولت ترکیه دوشنبه از رخنه نیروهای امنیتی ترکیه در کمپ پناهجویان در یونان و جاسوسی از مخالفان دولت «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه خبر داد.

به نوشته وبگاه «ترکیش مینت» نیروهای پلیس مخفی ترکیه با رخنه به کمپ پناهجویان در یونان در تلاش برای یافتن منتقدان «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه هستند. بر اساس برخی اسناد طبفه بندی شده از منابع مختلف دولتی، پلیس امنیتی ترکیه توانسته با رخنه به کمپ پناهجویان، منتقدان دولت اردوغان از جمله اعضای حزب مخالف گولن را که از ترس جان به یونان گریخته بودند، شناسایی و یا اطلاعاتی را از برخی آنها جمع آوری کند.

تشکیلات گولن متعلق به «فتح الله گولن» از منتقدان برجسته دولت اردوغان است که مدتهاست در آمریکا دوره تبعید را سپری می کند.

آنکارا سازمان گولن را که اعضای آن به صورت مویرگی در بیشتر نهادها و سازمان‌های دولتی ترکیه نفوذ کرده بودند تروریستی و عامل کودتای نافرجام ۱۵ جولای ۲۰۱۶ می‌داند و از آمریکا خواسته که او را به ترکیه بازگرداند. در جریان این کودتا که توسط تعداد زیادی از نظامیان ترکیه و با توسل به ادوات ارتش مانند تانک، جنگنده و بالگرد انجام شد، حدود ۲۵۰ نفر کشته و بیش از دو هزار نفر زخمی شدند.

به نوشته این منبع خبری، یونان نیز در سالهای اخیر مبدل به مقصد منتقدان دولت ترکیه از جمله اعضای حزب گولن شده است. این افراد از مرزهای زمینی یا دریایی به این کشور عازم می شوند. نیروهای امنیتی ترکیه در سال های اخیر فعالیت خود در کشورهای همسایه ترکیه به ویژه بونان را شدت بخشیده اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است


سی‌ان‌ان: ترامپ به دنبال راه خروج از بحران ایران است


هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد


عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و پاکستان


احضار کاردار رژیم صهیونیستی توسط اسپانیا


عربستان حریم هوایی و پایگاه‌های خود را به روی آمریکا بست


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز