هشدار ژنرال یونانی به ناتو درباره قریب الوقوع بودن درگیری با ترکیه

يکشنبه 21 ارديبهشت 1399
20:07
هشدار ژنرال یونانی به ناتو درباره قریب الوقوع بودن درگیری با ترکیه
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح یونان در رایزنی با مقامات ارشد ناتو نسبت به درگیری محتمل کشورش با ترکیه و پیامدهای آن هشدار داد.

العالم - اروپا

یک ژنرال ارتش یونان با برگزاری دو ویدیو کنفرانس با مقامات ارشد ناتو نسبت به درگیری محتمل کشورش با ترکیه هشدار داد.

به نوشته وبگاه «بالگرین میلیتری» در این ویدیو کنفرانس‌ها ژنرال «کنستانتیوس فلوروس» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح یونان نسبت به اقدام تحریک کننده ترکیه در «دریای اژه» و مرز بین دو کشور هشدار داده و گفت که اینگونه قدامات به یک برخورد با عواقب پیش بینی نشده منجر میشود. در این دو ویدیو کنفرانس «سر استورات پیچ» و ژنرال «تیم ردفورد» از سوی ناتو با ژنرال یونانی رایزنی کردند.

رسانه های یونانی نیز روز شنبه نوشتند که ترکیه سعی دارد تجاوزهای روزانه به مرزهای یونان را مخفی نگه دارد.

مقامات ارشد نظامی یونان در همین زمینه در روزهای گذشته از تلاشهای ترکیه و مانع تراشی آنها برای عدم برگزاری یک رزمایش دریایی که قرار است دوشنبه هفته جاری برگزار شود، خبر دادند.

به نوشته روزنامه «کاثیمرینی» ترکیه در روزهای گذشته هشدارهایی شامل اطلاعاتی در زمینه کشتیهای دریایی و ترسیم خطوط دریایی خود با یونان صادر کرده است. به گفته مقامات نظامی یونان، ترکیه در این هشدارها به اختلافات خود با یونان و آنچه نقض معاهده لوزان ۱۹۲۳ از سوی آتن خوانده، پرداخته است. به گفته مقامات یونانی، آتن نیز بدون توجه به این تهدیدها رزمایش دریایی «کاتیاگیدا-۲۰» را از روز دوشنبه برگزار میکند.

روابط ترکیه و یونان در دهه های گذشته به دلیل ادعای هرکدام درباره حقوق دریانوردی در دریای اژه مرتب دچار تنش بوده است. این در حالی است که دو طرف بارها همدیگر را به نقض حریم هوایی هم متهم می کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی شد


حادثه دریایی در دریای عمان


«تشدید در برابر تشدید»؛ معادله مرحله پیش‌روی تحولات یمن


آلمان ناوهای جنگی خود را از تنگه هرمز دور کرد


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و البوسعیدی


تجمع گسترده مردم الحدیده در محکومیت حمله عربستان+ فیلم


پیمان جبلی برای درگذشت اکبری عبدی پیام داد


اوضاع بر اثر یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به چند روستا ناآرام است+ فیلم


گسترش آتش سوزی و تخلیه صد‌ها هزار نفر در اسپانیا و فرانسه


از هرمز تا ریاض؛ وقتی جنگ‌ها به ابزاری برای بازطراحی خاورمیانه تبدیل می‌شوند