چین خواستار همکاری بین المللی در تولید واکسن کرونا شد

پنج‌شنبه 25 ارديبهشت 1399
07:21
چین خواستار همکاری بین المللی در تولید واکسن کرونا شد دولت چین اعلام کرد تمایل دارد همراه با کانادا و دیگر اعضاء جامعه جهانی، تحقیق و تولید محصولات پزشکی ضد ویروس کرونا را تسریع بخشد و برای دفاع از امنیت بهداشتی جهان و مبارزه با شیوع این ویروس تلاش کند.

العالم - آسیا

کمیسیون پژوهش ملی کانادا روز گذشته اعلام کرد که این کشور در حال همکاری با شرکت زیست شناسی "کانگ شی نوی" چین است تا تدارکات آزمایش واکسن در کانادا را فراهم کند.

"جائو لی جیان" سخنگوی وزارت خارجه چین چهارشنبه شب در این ارتباط گفت: چین و کانادا پس از شیوع کرونا با پشتیبانی و کمک یکدیگر، فعالانه به همکاری در مبارزه با شیوع این ویروس پرداخته اند.

وی با اشاره به اینکه ۳۲ تن تجهیزات پزشکی، اهدایی دولت چین به کانادا در روزهای اخیر به این کشور رسیده است اظهار کرد همچنین ما برای خرید تجهیزات پزشکی توسط کانادا از چین، کمک و تسهیلات دادیم.

سیاسی کردن امور به زیان سرمایه گذاران آمریکایی است

سخنگوی وزارت خارجه چین در ادامه گفت: آمریکا به بهانه امنیت ملی در برابر ورود سرمایه آمریکایی به بازار چین مانع تراشی می کند که این اقدام فقط به منافع سرمایه گذاران آمریکایی زیان وارد می کند.

گزارش ها حاکی است دولت آمریکا چندی پیش خواستار توقف یا حتی خروج سرمایه صندوق بازنشستگی فدرال آمریکا از بورس چین شده بود.

جائو لی جیان در این باره گفت: در سال های اخیر، بازار چین مورد علاقه سرمایه گذاران جهان از جمله آمریکا واقع شده و این نشانه اعتماد سرمایه گذاران بین المللی به اوضاع رو به بهبود اقتصاد چین و تأییدی بر تعمیق اصلاحات و درهای باز در بازار سرمایه چین است دولت آمریکا به بهانه امنیت ملی و عامدانه از سرمایه گذاری عادی تجار آمریکایی در بازار چین ممانعت و حتی آن را سیاسی می کند که مغایر قوانین اقتصادی است و باعث از دست رفتن فرصت این سرمایه گذاران و آسیب به منافع آنها خواهد شد.

فرافکنی آمریکا علیه چین عین بی اخلاقی است

سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین در واکنش به تصمیم بعضی از اعضای مجلس آمریکا برای انداختن مسئولیت ناکارآمدی خود در مقابله با شیوع کرونا به گردن چین گفت: این عین بی اخلاقی ست.

بر اساس لایحه جدیدی که اعضای جمهوریخواه سنای آمریکا ارائه داده اند، اگر چین توضیح جامع و کاملی درباره شیوع کرونا ارائه ندهد و تمام «بازارهای مرطوب را تعطیل نکند» این لایحه به حکومت آمریکا اختیار وضع تحریم علیه چین می دهد.

سخنگوی وزارت خارجه چین در این باره گفت: بعضی اعضای سنای آمریکا این لایحه را بدون توجه به حقایق مطرح کرده اند و قصد دارند با پیش فرض گناهکار بودن چین، مسئولیت ناکارآمدی خود در مقابله با شیوع کرونا را به گردن چین بیندازند. این عین بی اخلاقی است و ما قاطعانه با آن مخالفت می کنیم.

وی افزود: قوانین چین شکار، معامله، حمل و نقل و مصرف غذایی حیوانات وحشی را غیرقانونی و ممنوع اعلام کرده و به اصطلاح «بازار مرطوبی» در چین وجود ندارد.

این مقام چینی سیاست‌بازان آمریکا را به صرف انرژی خود برای مقابله با کرونا و دفاع از سلامت و ایمنی مردم آمریکا و ایفای نقش سازنده در همکاری جهانی در این راستا فراخواند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد چین از سیاسی‌سازی تجارت و انرژی جهانی توسط آمریکا


الجزیره: پروازهای خارجی فرودگاه امام خمینی هم بزودی از سر گرفته می‌شود


ترکیه: هواپیمای رئیس رژیم صهیونیستی نمی‌تواند از حریم‌هوایی ما عبور کند


تحلیل تلگراف از تنگه هرمز به عنوان سلاحی قدرتمندتر از بمب هسته‌ای برای ایران


تحلیلگر پیشین سیا: توهم ترامپ از فروپاشی سریع ایران متأثر از دیدگاه‌های نتانیاهو بود


فاجعه میناب از نتایج سکوت جامعه جهانی در جنایات آمریکا در یمن بود


مسکو: تجاوز غیرقانونی به ایران ضربه‌ای جدی به پیمان «ان پی تی» زد


تهدید قانونی دموکرات‌ها به شکایت از ترامپ


تیم ملی واترپلو ایران قهرمان بازی‌های آسیایی ساحلی شد


معاون سابق موساد: تمام برآوردهای ما اشتباه بود ایرانی‌ها هرگز تسلیم نمی‌شوند