دیدار رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت با دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین

پنج‌شنبه 22 خرداد 1399
09:02
دیدار رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت با دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین
رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت لبنان در دیدار با دبیرکل جنبش جهاد اسلامی بر مرکزیت مسئله فلسطین تأکید کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

شیخ «ماهر حمود» رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت برای عرض تسلیت درگذشت «رمضان عبدالله» دبیرکل پیشین جهاد اسلامی فلسطین، به دیدار دبیرکل فعلی این جنبش «زیاد النخاله» رفت.

بر اساس گزارش «فلسطین الیوم»، حمود در این دیدار از نقش رمضان عبدالله در مسأله فلسطین قدردانی کرد و نقش زیاد النخاله را در «حمل این امانت، حفظ خط مشی جهاد اسلامی در حفظ وحدت اسلامی و توطعه مقاومت فلسطینی» را ستود.

در این دیدار آخرین تحولات فلسطین مورد بحث و بررسی قرار رگفت و بر مرکزیت مسأله فلسطین برای امت عربی و اسلامی، مقابله با توطئه‌ها برای نابودی مسأله فلسطین و چند دستگی موضع عربی که در مقابله آن طرح موسوم به «معامله قرن» است، تأکید شد.

دیروز «نعیم قاسم» معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز به دیدار النخاله رفت و پیام تسلیت «سید حسن نصرالله» را ابلاغ کرد.

رمضان عبدالله که از ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۸ دبیرکلی جهاد اسلامی را بر عهده داشت شنبه هفته جاری بر اثر بیماری درگذشت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند