پیام هشدار 'صائب عریقات' به کشورهای عربی

يکشنبه 8 تير 1399
09:50
پیام هشدار 'صائب عریقات' به کشورهای عربی دبیرکل کمیته اجرایی سازمان آزدیبخش فلسطین 'ساف' در پیامی به کشورهای عربی درباره عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی در مقابل لغو طرح اشغال کرانه باختری هشدار داد.

العالم - فلسطین اشغالی

«صائب عریقات» دبیرکل کمیته اجرایی سازمان آزدیبخش فلسطین «ساف» در پیام هشداری به کشورهای عربی، آنها را از هر اقدامی در راستای عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر صهیونیستی در مقابل لغو طرح اشغال کرانه باختری توسط این رژیم بر حذر داشت.

عریقات به تلویزیون رسمی فلسطین گفت: صحبت از عادی‌سازی روابط میان کشورهای عربی و اسرائیل در مقابل لغو طرح الحاق، اشتباه و غیرقابل قبول است.

وی ادامه داد: روابط میان کشورهای عربی و (رژیم) اشغالگر اسرائیل مشروط به التزام این رژیم به طرح صلح عربی است که عقب‌نشینی اشغالگر از اراضی اشغالی ۱۹۶۷، جولان اشغالی و حل مسأله آوارگان را مطرح می‌کند.

طرح صلح عربی که اتحادیه عرب در سال ۲۰۰۲ آن را تصویب کرد بر ایجاد کشور فلسطین در مرزهای ۱۹۶۷ -که مورد قبول جامعه بین‌الملل است- با مرکزیت قدس شرقی، حل عادلانه مسأله آوارگان فلسطینی، خروج رژیم صهیونیستی از جولان سوریه و اراضی تحت اشغال لبنان در مقابل به رسمیت شناختن این رژیم توسط کشورهای عربی و عادی‌سازی روابط بر آن تأکید می‌کند.

صائب عریقات خطاب به کشورهای عربی گفت: منافع ما و جایگاه ما به عنوان «عرب»، وحدت و یکپارچگی ما را می‌طلبد.

مصر و اردن روابط دیپلماتیک علنی با رژیم صهیونیستی دارند اما اخیرا عادی‌سازی روابط با این رژیم بویژه توسط کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس شدت گرفته است.

رئیس کمیته اجرایی ساف سپس اعلام کرد: در صورتی که اسرائیل الحاق اراضی فلسطینی را انجام دهد باید مسؤولیت آن را در واقعیت بپذیرد. در این حالت «بنیامین نتانیاهو» مسؤول جمع‌آوری زباله در رفح، قدس و الخلیل خواهد بود و مسؤولیت کامل به عنوان قدرت اشغالگر را بر عهده خواهد داشت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

کویت مدعی حمله پهپادی شد


دژ راهبردی آمریکا در سوریه زیر ضرب موشک‌های ایران


شبکه های برق امارات، قطر و عربستان درخدمت پایگاه های نظامی آمریکا در حمله به ایران+ فیلم


نهاد دریایی انگلیس از اصابت پرتابه به یک نفتکش در سواحل عمان خبر داد


نخست‌وزیر انگلیس خواستار استعفای رئیس فیفا شد/ لغو طرح جنجالی اینفانتینو


ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"