مسکو: کلاه سفیدها در سوریه همدستی با تروریسم را پشت نقاب انسان‌دوستی پنهان کرده‌اند

جمعه 3 مرداد 1399
11:11
مسکو: کلاه سفیدها در سوریه همدستی با تروریسم را پشت نقاب انسان‌دوستی پنهان کرده‌اند
سخنگوی وزارت خارجه روسیه تاکید کرد که گروه موسوم به کلاه سفیدها که تحت حمایت غربی‌هاست، دزدی، غارتگری و همدستی مستقیم خود با تروریست‌ها را پشت اقدامات به ظاهر انسان‌دوستانه مخفی می‌کنند.

العالم _ اروپا

سخنگوی وزارت خارجه روسیه تاکید کرد که گروه موسوم به کلاه سفیدها که تحت کنترل معارضان سوری است، دزدی، غارتگری و همدستی مستقیم خود با تروریست‌ها را پشت اقدامات به ظاهر انسان دوستانه مخفی می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری اسپوتنیک، «ماریا زاخاروا» روز پنجشنبه در یک نشست خبری گفت: «قدرت‌های غربی هنوز دست از حمایت از گروه کلاه سفیده‌ها و گروه‌های وابسته به آن برنداشته‌اند و ما به نوبه خود بارها گفته‌ایم که این گروه‌ها در پشت نقاب انسان دوستی، چهره واقعی خود در چپاولگری، باج‌خواهی، حملات شیمیایی نظام‌مند، حملات هوایی و توپخانه‌ای و همدستی مستقیم با تروریسم پنهان کرده‌اند».

این مقام روسی افزود: «نادیده گرفتن آشکار اصول قانون بین الملل توسط این گروه تحت حمایت آمریکا و همچنین موارد گسترده نقض حقوق بشر در خود آمریکا و پایبند نبودن آمریکایی‌ها به حقوق بشر در دیگر کشورها دیگر حقی برای واشنگتن باقی نمی‌گذارد که به هیچ کشور دیگری اعتراض کند».

گروه موسوم به کلاه سفیدها از سال ۲۰۱۳ در سوریه نقش زیادی در حمایت از تروریست‌ها دارد. این گروه که توسط انگلیس و آمریکا حمایت مالی می‌شود، مدعی کمک به افراد غیر نظامی در سوریه است.

کلاه سفیدها مدعى هستند که تنها مأموریت آن‌ها در سوریه امدادرسانى به شهروندان آسیب دیده است، اما اعضاى این گروه در قبال همه طرف‌هاى درگیر در سوریه موضع‌ اتخاذ کرده و مى‌کنند.

گروه کلاه سفیدها با همکاری تروریست‌ها در سه سال اخیر چند بار با صحنه سازی حملات شیمیایی درصدد نسبت دادن آن به دولت سوریه بودند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بزرگداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی توسط علما و طلاب غیر‌‌‌ایرانی برگزار شد


نیویورک تایمز جزئیات حملات ایران به پایگاه نظامیان آمریکایی در اردن را فاش کرد


سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم


دو پایگاه آمریکا در کویت، آماج حملات پهپاد‌های انهدامی ارتش


سناتور آمریکایی: ترامپ «باید» با ایران مذاکره کند


پیام قدردانی رهبر انقلاب از ملت عراق به‌ پاس حماسه آفرینی آنان در تشییع "آقای شهید امت"


پزشکیان: پایبندی به لوازم اتحاد مقدس و پرهیز از اختلاف و تفرقه رمز پیروزی در این بزنگاه تاریخی است


مسیر رفت بندرخمیر به بندرعباس بازگشایی شد


جنوب لبنان زیر آتش است؛ تعلل دشمن صهیونیستی در اجرای عقب‌نشینیِ توافق‌شده


کارشناس سیاسی: واشنگتن بی‌اعتباری امضای سیاسی خود را ثابت کرده است