رسانه صهیونیستی مدعی شد؛

انتظار عادی‌سازی روابط سودان با اسرائیل در هفته‌های آینده

چهارشنبه 5 شهريور 1399
14:37
انتظار عادی‌سازی روابط سودان با اسرائیل در هفته‌های آینده یک شبکه صهیونیستی به نقل از مقام ارشد آمریکایی گزارش داد که پیشرفت در مذاکرات عادی‌سازی روابط سودان با تل‌آویو حاصل شده و می‌توان انتظار امضای توافق در هفته‌های آینده را داشت.

العالم - فلسطین اشغالی

در ادامه تلاش‌های دولت آمریکا برای میانجی‌گیری بین کشورهای عربی جهت برقراری روابط با رژیم صهیونیستی، این بار یک مقام آمریکایی از نزدیک شدن تل‌آویو به توافق با سودان خبر داد.

خبرنگار شبکه «کان‌نیوز» امروز (چهارشنبه) خبر داد که مقام‌های ارشد آمریکایی و اسرائیلی به او گفته‌اند که فقط چند هفته بعد از توافق عادی‌سازی روابط با امارات عربی متحده، می‌توانند منتظر توافق صلح دیگری باشند.

به نوشته وبگاه «عاروتص‌شوع» به نقل از این گزارش، یک مقام ارشد آمریکایی مدعی است که واشنگتن و تل‌آویو انتظار دارند در هفته‌های آینده، دولت سودان برنامه خود برای امضای توافق سازش و عادی‌سازی روابط با اسرائیل را اعلام کند.

این مقام توضیح داد: «در چند هفته آینده، سودان [توافق] صلح با اسرائیل را اعلام می‌کند. ما به آن نزدیک شده‌ایم، و این امر رخ خواهد داد».

بر این اساس، مقام‌های صهیونیست نیز مدعی شدند که پیشرفت در مذاکرات تل‌آویو با سودان در حال حاصل شدن است.

حدود ده روز قبل بود که واشنگتن، ابوظبی و تل‌آویو طی بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که با وساطت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، «محمد بن‌زاید» ولی‌عهد ابوظبی و نتانیاهو به توافق رسیدند که از این به بعد همکاری و روابط مشترک داشته باشند.

روز گذشته نیز وزیر گردشگی رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه عادی‌سازی روابط با ابوظبی به هر دو طرف سود می‌رساند، از گردشگران اماراتی دعوت کرد تا هرچه بیشتر به فلسطین اشغالی سفر کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد


مراسم اربعین رهبر شهید در شهر مقدس قم برگزار شد +فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


خلیل الحیه: قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه را محکوم می‌کنیم


گفتگوی تلفنی عراقچی و عاصم منیر


نماینده ایران: تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل سیاسی‌کاری شورای امنیت را آشکار کرده است


بازتاب جالبترین خبرها و واکنشها در جدیدترین قسمت از برنامه "عالمکم"


اسپانیا تحریم مقام‌های دیوان کیفری بین‌المللی از سوی آمریکا را محکوم کرد


از نمایش قدرت تا بحران‌های داخلی، آیا جنگ ایران شکنندگی قدرت آمریکا را آشکار کرد؟


قالیباف:هدف آمریکا چپاول کشورهای منطقه است