ترامپ: جداسازی اقتصاد آمریکا از چین ایده خوبی است

سه شنبه 18 شهريور 1399
08:00
ترامپ: جداسازی اقتصاد آمریکا از چین ایده خوبی است ترامپ ایده جداسازی اقتصاد آمریکا از چین را مطرح کرد.

العالم - آمریکا

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از آسوشیتدپرس، دونالد ترامپ ایده جدا کردن اقتصادهای آمریکا و چین را که به جداسازی مشهور است مطرح کرد و مدعی شد اگر دو کشور هیچ تجارتی با هم نداشتند ایالات متحده هیچ پولی را از دست نمی‌داد.

رئیس‌جمهور آمریکا که در یک کنفرانس خبری در کاخ سفید همزمان با روز کارگر در ایالات متحده صحبت می‌کرد اظهار داشت: «لذا وقتی به کلمه جداسازی اشاره می‌شود، واژه‌ای جالب به نظر می‌رسد».

او افزود: «ما میلیاردها دلار را از دست می‌دهیم ولی اگر با آن‌ها تجارت نداشتیم این پول را از دست نمی‌دادیم. به این می‌گویند جداسازی، بنابراین بهتر است به آن فکر کنید».

ترامپ در بخش دیگری از اظهاراتش گفت انتظار دارد که وضعیت اقتصادی آمریکا در سه ماهه سوم سال جاری بهبود یابد و یک گزارش خوب اقتصادی در آستانه انتخابات ماه نوامبر منتشر شود.

او بار دیگر به جو بایدن، رقیب دمکرات خود در انتخابات ریاست‌جمهوری پیش رو تاخت و سیاست‌های وی را برای اقتصاد آمریکا «مخرب» دانست.

شاخص‌های اقتصاد آمریکا که در فصل بهار به دلیل شیوع کرونا سیر نزولی پیدا کرده بود در حال حاضر با باز شدن بسیاری از کسب‌وکارها و بازگشت کارگران بر سر کار رو به بهبود است.

با این حال به باور کارشناسان، هنوز راه درازی تا بهبودی کامل وضعیت اقتصادی در پیش است چرا که فقط نیمی از ۲۲ میلیون نفر از افراد بیکار شده بر سر کار خود بازگشته‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


تأکید ایران و هند بر تقویت ارتباطات میان نهادهای علمی دو کشور