بایدن: ترامپ در آتش سوزی‌های آمریکا مقصر است

سه شنبه 25 شهريور 1399
12:11
بایدن: ترامپ در آتش سوزی‌های آمریکا مقصر است نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ بر این باور است که رئیس جمهور ایالات متحده با رد تغییرات آب و هوایی، عملا در آتش سوزی‌های این کشور مقصر است.

العالم - آمریکا

به گزارش خبرگزاری فرانسه، جو بایدن نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بار دیگر دونالد ترامپ را به خاطر آتش سوزی های گسترده و مرگبار اخیر در این کشور به باد انتقاد گرفته است.

بر اساس این گزارش بایدن در اظهاراتی گفت: ترامپ یک "آتش‌افروز اقلیمی" است زیرا با رد تاثیرات گرمایش جهانی روی آتش سوزی های اخیر، در فاجعه رخ داده برای ایالات متحده دخالت دارد.

انتقاد دموکرات ها از ترامپ در خصوص آتش سوزی های گسترده در غرب آمریکا در حالی است که ترامپ عدم مدیریت صحیح بر مراتع و جنگل ها را عامل اصلی آتش سوزی های اخیر عنوان کرده است.

کشمکش و درگیری بین دموکرات ها و جمهوریخواهان بر سر علت اصلی آتش سوزی ها و نحوه مقابله با آن در حالی است که تاکنون چندین میلیون هکتار از اراضی ایالت های غرب آمریکا به خصوص کالیفرنیا، اورگن به خاکستر تبدیل شده و 36 نفر نیز جان باخته اند.

ده ها هزار آتش نشان و نیروی مردمی به صورت شبانه روزی برای خاموش کردن آتش سوزی های گسترده تلاش می کنند.

مخالفت ترامپ با ایده گرمایش کره زمین و تاثیر آن بر روی آتش سوزی های اخیر در شرایطی است که وی به محض ورود به کاخ سفید، آمریکا را از پیمان آب و هوایی پاریس خارج کرد. او گرمایش زمین را توطئه و توهم داشمندان ارزیابی کرده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

کاهش محبوبیت ترامپ به 33 درصد در سایه جنگ ایران


نیروی اجاره‌ای موساد به دار مجازات آویخته شد


هلال احمر حمله به شناور حامل اقلام حیاتی بیماران دیالیزی را محکوم کرد


دومینوی برکناری‌ها در پنتاگون، وزیر نیروی دریایی هم برکنار شد


گزارش خبرنگار العالم از تجمعات مردمی تهران در حمایت از جبهه مقاومت


اعتراض ایران به سوء استفاده آمریکا از خاک و آسمان ۵ کشور


عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسراییل به ایران علت ناامنی در خلیج فارس و تنگه هرمز است


پزشکیان: بدعهدی، محاصره و تهدید مانع اصلی مذاکره واقعی است‌


جلسه ائتلاف شیعی «چارچوب هماهنگی» برای تعیین نامزد نخست‌وزیری عراق به جمعه موکول شد


حزب‌الله: اگر اسرائیل از خاک لبنان کاملًا عقب‌نشینی نکند، تا آخرین نفس مبارزه خواهیم کرد