سخنگوی جنبش انصارالله:

عربستان و امارات به نیابت از رژیم صهیونیستی در منطقه می جنگند

چهارشنبه 2 مهر 1399
08:02
عربستان و امارات به نیابت از رژیم صهیونیستی در منطقه می جنگند سخنگوی جنبش انصارالله یمن و رییس هیات مذاکره کننده این کشور گفت: مادامی که رژیم های سعودی و امارات به نیابت از رژیم صهیونیستی می جنگند و میلیون ها دلار بجای آن هزینه می کنند، این رژیم هرگز وارد هیچ جنگی در منطقه نخواهد شد.

العالم ـ یمن

بنابر گزارش شبکه خبری المسیره، محمد عبدالسلام با یادآوری پیشینه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و خیانت به آرمان فلسطین افزود: فلسطین از مدت ها قبل توسط رژیم هایی که با اسرائیل روابط خود را عادی کردند، هدف قرار گرفت و این رژیم ها پیشتر مقاومت فلسطین را محدود کرده بودند.

وی افزود: عادی سازی روابط مخفیانه بود و دولت آمریکا تصمیم گرفت آن را علنی کند.

مقام یمنی تاکید کرد: تاریخ از خائنان به بدترین شکل ممکن یاد خواهد کرد و کسانی که به دامن دشمن صهیونیستی پناه بردند، در موضع بسیار سخیفی قرار خواهند گرفت.

عبدالسلام با محکوم کردن تجاوز ائتلاف سعودی به کشورش گفت: آمریکایی ها و رژیم های سعودی و امارات به این دلیل به سمت گزینه جنگ و تجاوز نظامی رفتند که فهمیدند یمن به سمت استقلال حرکت می کند.

وی یادآورشد: اگر انقلاب ۲۱ سپتامبر نبود، آمریکایی ها یمن را جزو کشورهایی قرار می دادند که اقدام به عادی سازی روابط با دشمن صهیونیستی کند.

سخنگوی جنبش انصارالله یمن افزود: ایستادگی کشور ما در طول ۶ سال جنگ و تجاوز، یک مدرسه نظامی، سیاسی، مردمی و تاریخی است که نسل های آینده با تمام جزئیات از آن سخن خواهد گفت.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تمرکز مذاکرات بر خاتمه جنگ است/ هیات قطری با وزیر خارجه دیدار کرد


فرانسه هرگونه مداخله ناتو در تنگه هرمز را رد کرد


حمله مکرر به امدادگران لبنانی، گواهی بر خوی وحشی‌گری رژیم صهیونیستی +فیلم


سودان، امارات را به طولانی‌کردن جنگ و حمایت از تجزیه کشور متهم کرد


رئیس شورای عالی سیاسی یمن: هرگونه تجاوز جدید آمریکا یا "اسرائیل" با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد


فروتنی رسانه‌ای و ادب سیاسی حزب الله؛ آیا تاکتیک نظامی جدیدی در پیش است؟


سید الحوثی: قیومیت بیگانه تهدیدی بزرگ برای آزادی و استقلال یمن است


بقایی: امتیازی از آمریکا نمی‌خواهیم/ نزدیک بودن ایران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


قدردانی سپاه از خالقان حماسه اجتماعات شبانه مردمی


رایزنی تلفنی وزیر خارجه ژاپن و عراقچی