توجیه تازه پمپئو برای سرکوب اعتراضات ضد نژادپرستی در آمریکا

چهارشنبه 2 مهر 1399
22:40
توجیه تازه پمپئو برای سرکوب اعتراضات ضد نژادپرستی در آمریکا وزیر امور خارجه آمریکا در توجیه سرکوب شدید اعتراضات ضد نژادپرستی در سراسر کشور، چین را به برانگیختن این اعتراضات متهم کرد.

العالم ـ آمریکا

به گزارش خبرگزاری فرانسه، مایک پمپئو روز چهارشنبه مدعی شد که چین از طریق انتقاد از نژادپرستی به ایجاد اغتشاش و ناآرامی در ایالات متحده دامن زده است.

دولت ترامپ و وزیر خارجه اش با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات 2020 انتقادات علیه چین را افزایش داده است.

پمپئو به قانونگذاران جمهوریخواه ویسکانسین گفت: حزب کمونیست چین فکر می کند می تواند فریادهای آمریکایی برای پاسخگویی را با فریادهای نژادپرستی خفه کند.

وی با توجه به تشدید اعتراضات ضد نژادپرستی در شهرهای آمریکا با نزدیک شدن به زمان انتخابات گفت: چین می خواهد شهروندان را به اعتراضات در مینیا پولیس، پورتلند و کنوشا تحریک کند.

وزیر امور خارجه آمریکا در حالی تشدید اعتراضات داخلی در سراسر کشور را به چین ارتباط می دهد که معترضان به صورت صریح دلایل این اعتراضات را رفتارهای خشونت آمیز پلیس و بی عدالتی در کشور عنوان می کنند.

به گزارش ایرنا، به دنبال قتل بی رحمانه فلوید شهروند سیاه پوست آمریکایی توسط پلیس موجی از اعتراضات مردمی به بی عدالتی در کشور و مخالفت با رفتارهای خشونت آمیز در سراسر آمریکا به راه افتاده و با گذشت بیش از سه ماه از این حادثه همچنان برخی از شهرهای از جمله پورتلند شاهد اعتراضات به نژادپرستی است.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا برای مقابله با معترضان بیش از صد مامور فدرال را برای سرکوب اعتراضات فرستاد و این اقدام وی به اعتراضات دامن زده است.

0% ...

آخرین اخبار

ژاپن و کره‌جنوبی مدعی شلیک موشک بالستیک از سوی کره شمالی شدند


شناسایی و بازداشت ۲۱مزدور موساد و ۴ شرور عضو باند‌های مسلح شرارت در استان کرمان


هدف قرار دادن خطوط لوله نفت جایگزین عربستان/ ارتش یمن عملیات خود را به شمال دریای سرخ منتقل کرد


فرودگاه قلندیا؛ دروازه جدید اشغال برای یهودی‌سازی پیرامون قدس+ فیلم


۱۴ روز تا نهایی‌سازی مذاکرات غزه در بحبوحه پیچیدگی‌های جدید


۸۰۰ سازه آمریکایی خاکستر شد + فیلم


فرمانده نیروی هوایی ارتش: در برابر تجاوز دشمنان رهروانی جان بر کف خواهیم بود


شخصیت لبنانی خواستار توقف مذاکرات مستقیم با دشمن صهیونیستی شد


امیر سرتیپ اكرمی‌نیا: ارتش جمهوری اسلامی ایران کاملا آماده است


اعلام حمایت پاکستان از مذاکرات عمان درباره تنگه هرمز