فشار بن سلمان بر امیر جدید کویت درباره بحران رابطه با قطر

يکشنبه 13 مهر 1399
09:47
فشار بن سلمان بر امیر جدید کویت درباره بحران رابطه با قطر برخی منابع آگاه کویت از فشار ولی‌عهد عربستان سعودی بر امیر جدید کویت برای تجدیدنظر در شیوه میانجی‌گری این کشور بین قطر و چهار کشور عربی خبر دادند.

العالم - عربستان سعودی

برخی منابع آگاه کویتی فاش کردند که «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان سعودی «نواف الأحمد الجابر الصباح» امیر جدید کویت را جهت اتخاذ شیوه جدید برای میانجی‌گری بین قطر با چهار کشور عربی (عربستان، امارات، بحرین و مصر) تحت فشار قرار داده است.

این منابع گفتند که بن سلمان در تلاش است تا شیوه «صباح الاحمد الجابر الصباح» امیر فقید کویت در خصوص میانجی‌گری در این زمینه را تغییر دهد و سعی دارد به تفاهمی با امیر جدید دست یابد تا به موجب آن چهار کشور عربی زمان نهایی برای «تمیم بن حمد» امیر قطر جهت پذیرش خواسته‌های آن‌ها تعیین کنند.

به نوشته وبگاه «الخلیج الجدید»، این تلاش‌های بن سلمان در حالی است که «احمد ناصر المحمد الصباح» وزیر خارجه کویت هفته گذشته در سفری به دوحه و دیدار با امیر قطر به او اطمینان داد که شیوه میانجی‌گری امیر فقید کویت برای حل بحران قطر ادامه خواهد داشت و هرگز تغییر نخواهد کرد.

امیر جدید کویت همچنین از امیر قطر خواسته بود تا آمادگی خود برای همکاری جهت احیای میانجی‌گری کویت را اعلام و چنانچه پیشنهادی در این زمینه دارد، ارائه کند که امیر قطر در پاسخ گفته بود پیشنهاد جدیدی در حال حاضر ندارد و منتظر پیشنهادات چهار کشور عربی است و همچنان به تلاش‌های میانجی‌گری کویت نیز پاسخ مثبت خواهد داد.

عربستان، امارات، بحرین و مصر از ژوئن ۲۰۱۷ به بهانه حمایت قطر از تروریسم روابط خود با این کشور را قطع کرده و تمامی گذرگاه‌های زمینی، دریایی و هوایی را به روی آن بسته‌اند، کویت از همان ابتدای بروز بحران در روابط این کشورها در تلاش است تا آشتی بین کشورها حاصل شود.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ایستادگی خانواده فلسطینی در برابر حملات صهیونیسیت ها از لنز دوربین العالم


مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است


بقائی: هیچ بندی از تفاهم‌نامه اجازه ایجاد مسیر موازی در تنگه هرمز را نمی‌داد


امام جمعه بغداد: تشییع میلیونی رهبر شهید انقلاب، نشانه مخالفت با وابستگی به بیگانگان بود


قهرمانی بدون شکست پسران والیبال ایران در آسیا


وزیر خارجه کره شمالی امروز وارد روسیه می‌شود


بلژیک واردات کالا از سرزمین‌های اشغالی فلسطین را ممنوع کرد


از باتلاق دلتای مکونگ تا باتلاق تنگه هرمز


چشم طمع ترامپ به تنگه هرمز و پاسخ دندان‌شکن ابران


یمن در آستانه مرحله‌ای تازه... آیا ساعات پیش رو، تصمیماتی سرنوشت‌ساز به همراه خواهد داشت؟