هماهنگی الحشد الشعبی با منطقه کردستان عراق برای مبارزه با داعش

يکشنبه 13 مهر 1399
22:56
هماهنگی الحشد الشعبی با منطقه کردستان عراق برای مبارزه با داعش رئیس سازمان الحشد الشعبی و رئیس منطقه کردستان عراق در دیدار با یکدیگر بر هماهنگی مشترک برای مبارزه با بقایای داعش تاکید کردند و به دنبال آن نیروهای الحشد الشعبی دو مخفیگاه داعش را در کرکوک منهدم کردند.

العالم_عراق

"مسرور بارزانی" نخست وزیر منطقه کردستان عراق، "فالح الفیاض" رئیس سازمان الحشد الشعبی و "عبدالامیر یار الله" رئیس ستاد ارتش عراق بر اهمیت هماهنگی مشترک برای مقابله با گروهک تروریستی داعش تاکید کردند.

به گزارش پایگاه خبری موازین نیوز، دفتر اطلاع رسانی نخست وزیر کردستان عراق در بیانیه‌ای گفت: بارزانی امروز میزبان فالح الفیاض و عبدالامیر یار الله بود که طی نشست با آنها تحولات اوضاع در عرصه عراق و منطقه مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

در این دیدار بر اهمیت هماهنگی مشترک برای مقابله با داعش به خصوص در مناطق خارج از کنترل اداره منطقه کردستان عراق (مناطق مورد مناقشه) تاکید شد.

شرکت کنندگان در این نشست بر اهمیت حل مشکلات باقیمانده میان منطقه کردستان عراق و دولت فدرال بر اساس قانون اساسی تاکید کردند.
نیروهای تیپ ۱۶ الحشد الشعبی روز یکشنبه دو مخفیگاه بقایای داعش را در جنوب غرب کرکوک در هم کوبیدند.

الحشد الشعبی در بیانیه‌ای اعلام کرد: نیروی مشترکی از تیپ 16 الحشد الشعبی و پلیس فدرال عراق امروز طی عملیات جستجو در روستای باجوان، قره تپه و کومبتلر و تعقیب بقایای داعش دو مخفیگاه تروریست‌ها را منهدم کردند.

در این بیانیه آمده است که عملیات برای حفظ امنیت و سلامت استان کرکوک به شکل روزانه ادامه دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سید الحوثی: قیومیت بیگانه تهدیدی بزرگ برای آزادی و استقلال یمن است


بقایی: امتیازی از آمریکا نمی‌خواهیم/ نزدیک بودن ایران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


قدردانی سپاه از خالقان حماسه اجتماعات شبانه مردمی


رایزنی تلفنی وزیر خارجه ژاپن و عراقچی


با حکم قالیباف، بقایی سخنگوی هیئت مذاکره‌کننده شد


وزیر نیرو: ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی کشور از ۵۰۰۰ مگاوات عبور کرد


بقائی: حملات آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران، «تجاوز نظامی غیرقانونی و مجرمانه» بود


حماده: نتانیاهو رژیم صهیونیستی را در تنگنا قرار داده است


فعالان ناوگان صمود از شکنجه خود توسط اشغالگران صهیونیست خبر دادند +فیلم 


دیدار مجدد وزیر کشور پاکستان با عراقچی