تل‌آویو از توافق جدید با اردن درباره خطوط پروازی خبر داد

پنج‌شنبه 17 مهر 1399
17:27
تل‌آویو از توافق جدید با اردن درباره خطوط پروازی خبر داد سخنگوی رسانه‌ای عربی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تل‌آویو و اردن توافق جدیدی در ارتباط با خطوط پروازی امضا کرده‌اند.

العالم- فلسطین اشغالی

«حسن کعبیه» سخنگوی رسانه‌های عربی رژیم صهیونیستی، امروز (پنجشنبه)، در حساب توئیتریش اعلام کرد که برای اولین بار تل‌آویو و اَمان توافقی درباره گذر پروازها از حریم هوایی اردن و حریم فلسطین اشغالی امضا کرده‌اند.

کعیبه با «تاریخی»‌ خواندن توافق یادشده، گفت که با امضای این توافق، زمان پروازهای هوایی میان کشورهای حاشیه خلیج فارس، آسیا و خاور دور از طرفی و پروازها میان اروپا و آمریکا شمالی از طرفی دیگر کوتاه‌تر خواهد کرد.

خبرگزاری رسمی اردن «پترا» تا به این لحظه (انتشار خبر)، این اعلام را تأ‌یید نکرده است.

روندِ توافقاتی از این قبیل پس از امضای توافق سازش میان امارات و رژیم صهیونیستی و موافقت عربستان سعودی با عبور پروازهایی که مبدأ آنها تل‌آویو بوده، از حریم هوایی این کشور سرعت گرفت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تداوم نقض آتش بس؛ ارتش اسرائیل مدعی تصرف ۶۸ روستای مرزی لبنان شد


حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


گفت و گوی عراقچی با وزیر خارجه ژاپن درباره ابتکارات ایران در زمینه پایان جنگ


گفت‌وگوی نخست وزیر قطر با عراقچی درباره مذاکرات پاکستان


رایزنی وزرای امور خارجه ایران و ایتالیا درباره آتش بس و تحولات منطقه


سفارت ایران در کنگو، میزبان پویش «نه به جنگ»


وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن


مقام سابق موساد: جنگ علیه ایران شکست خورده است


گزارش معاون وزیر خارجه به سفرای خارجی مستقر در تهران در مورد طرح مذاکراتی ایران


درگیری لفظی ترامپ با آلمان بر سر جنگ علیه ایران/ آمریکا 5 هزار نظامی خود را از این کشورخارج می کند