هشدار درباره سرازیر شدن تروریست‌ها به سمت مناطق خالی از سکنه در عراق

سه شنبه 22 مهر 1399
11:47
هشدار درباره سرازیر شدن تروریست‌ها به سمت مناطق خالی از سکنه در عراق یک کارشناس امنیتی عراق درباره تجمع گروه‌های تروریستی در مناطق خالی از سکنه در اطراف شهرها برای هدف قرار دادن مناطق مسکونی و اردوگاه‌های امنیتی هشدار داد.

العالم - عراق

«امیر عبدالمنعم الساعدی» کارشناس امنیتی عراق گفت که مناطق خالی از سکنه در اطراف شهرها که محل تخلیه زباله‌ها و نخاله‌های ساختمانی است، می‌تواند محلی برای تجمع گروه‌های تروریستی جهت هدف قرار دادن مناطق مسکونی و اردوگاه‌های امنیتی باشد.

الساعدی در مصاحبه با وبگاه «المعلومه» تصریح کرد که این مناطق ممکن است به محل امنی برای گروه‌های جنایتکار و آدم‌ربا تبدیل شده یا مکانی برای انبار سلاح و تجهیزات گروه‌های تروریستی و باندهای مخفی باشد لذا نیروهای امنیتی بایستی به صورت دقیق این مناطق را زیرنظر گرفته و با کار گذاشتن دوربین‌های حرارتی این مناطق را رصد کنند.

وی از دولت عراق خواست تا به این مناطق رسیدگی بیشتری کرده و آن را به مناطق مسکونی، گردشگاه‌ها و مراکز خدمتی تبدیل کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ: ۵ نظامی آمریکا در حمله هوایی به پایگاه این کشور در کویت مجروح شدند


تحلیلگر عرب: تهدید علیه عمان، سردرگمی و تنافض‌گویی رئیس جمهور آمریکا را برملا کرد/ تبدیل تنگه هرمز به ابزار راهبردی در دست ایران


تدابیر مکزیک برای تضمین امنیت یوزهای ایرانی در تیخوانا


ایلهان عمر از ناکامی کنگره آمریکا در مهار اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران انتقاد کرد


استاد دانشگاه بن گوریون : اسرائیل از مرحله نظام قوم سالار به نظام آپارتاید رسیده است


جایزه «قلم طلایی» به خبرنگاران فعال در غزه اهدا شد


حمله آمریکا در شرق اقیانوس آرام سه کشته بر جای گذاشت


رژیم صهیونیستی از شلیک ۸ موشک از جنوب لبنان خبرداد


ادعای تکراری هگست در مورد ایران و خط و نشان کشیدن برای کشورهای ثروتمند


حمله رژیم صهیونیستی به چاه های آب اردوگاه های فلسطینی و مقر پلیس غزه