سفیر ارمنستان با عراقچی درباره قره‌باغ کوهستانی رایزنی کرد

دوشنبه 3 آذر 1399
14:31
سفیر ارمنستان با عراقچی درباره قره‌باغ کوهستانی رایزنی کرد
رسانه‌ ارمنستانی از دیدار سفیر این کشور در تهران با معاون سیاسی وزیر خارجه ایران درباره توافق اخیر ایروان، مسکو و باکو برای پایان درگیری‌ها بر سر قره‌باغ کوهستانی خبر داد.

العالم - ایران / سیاسی

در حالی که اجرای توافق ۱۰ بندی اخیر بین جمهوری آذربایجان، روسیه و ارمنستان به منظور پایان جنگ بر سر منطقه قره‌باغ کوهستانی ادامه دارد، سفیر ایروان در تهران با معاون وزیر خارجه ایران دیدار و درباره تحولات منطقه رایزنی کرد.

بنا بر گزارش رادیو عمومی ارمنستان، «آرتاشس تومانیان» سفیر ارمنستان در ایران با سید عباس عراقچی، معاون سیاسی وزیر خارجه ایران دیدار کرد.

طبق این گزارش، تومانیان در دیدار با عراقچی درباره آخرین تحولات در رابطه با وضعیت ارمنستان و منطقه قره باغ کوهستانی بعد از توافق اخیر سه جانبه با روسیه و جمهوری آذربایجان صحبت کرد

بنا بر گزارش این رسانه ارمنستانی، دو طرف درباره حل و فصل درگیری‌ها در قره‌باغ کوهستانی، مسائل مرتبط با رویه‌های پس از جنگ، مشارکت بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقه ای و ایفای نقش احتمالی آنها در آینده تبادل نظر کردند.

رایزنی درباره ابعاد و مسیرهای همکاری‌ها بین ارمنستان و ایران به ویژه در وضعیت پیچیده کنونی، از دیگر محورهای رایزنی این دو مقام در تهران بود.

بنا بر گزارش رادیو عمومی ارمنستان، تومانیان و عراقچی بر ضرورت حفظ و تقویت روابط دو جانبه ارمنستان و ایران، پیوندهای دائمی بین نهادهای دولتی و مردمی به منظور انجام مشورت‌ها و تقویت کار مشترک در زمینه های همکاری‌های جاری بین دو کشور تاکید کردند.

رایزنی بین این دو مقام ارشد ایرانی و ارمنستانی در شرایطی انجام شده که به دنبال توافق ۱۰ بندی اخیر بین جمهوری آذربایجان، روسیه و ارمنستان به منظور پایان جنگ بر سر منطقه قره‌باغ کوهستانی، اجرای این توافق در حال انجام است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شیخ عیسی قاسم: برخی نظام های عربی با توطئه‌های واشنگتن همگام هستند


گفت‌وگوی تلفنی سردار ابن‌الرضا با وزیر دفاع ترکیه/ گشایش جبهه جدید علیه حزب‌الله منطقه را با مخاطرات امنیتی مواجه می کند


اسلام‌آباد میزبان دهمین جلسه کمیته مشترک تجاری ایران و پاکستان


حمله صهیونیست‌های افراطی به یک کلیسا در قدس اشغالی


ادعای سیاستمدار عراقی درباره میانجی‌گری بغداد بین ایران و آمریکا


بقائی: با آمریکا مذاکره‌ای نداریم، مذاکرات با عمان در باره تنگه هرمز است


جنایات اشغالگران صهیونیست، اقدام فوری بین‌المللی را ایجاب می‌کند


کارشناس فلسطینی: کرانه باختری به سمت انفجار بزرگ حرکت می‌کند


لولا با اعلام نامزدی مجدد برای انتخابات ریاست جمهوری، متعهد به دفاع از حاکمیت برزیل شد


حملات صهیونیست‌ها به جنوب لبنان با بمب‌های ممنوعه فسفری