تماس 'السیسی' با مقامات فلسطینی و صهیونیستی برای از سرگیری مذاکرات سازش

شنبه 15 آذر 1399
09:50
تماس 'السیسی' با مقامات فلسطینی و صهیونیستی برای از سرگیری مذاکرات سازش رئیس‌جمهور مصر به منظور آغاز دوباره مذاکرات سازش تماس‌هایی با وزرای خارجه تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی برقرار کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش کرد، «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر تماس‌هایی جداگانه با طرف فلسطینی و اسرائیلی برای ازسرگیری مذاکرات سازش داشته است.

بر اساس این گزارش، السیسی بدین منظور با «گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی و «ریاض المالکی» وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین تماس گرفته است.

تلویزیون رژیم صهیونیستی در ادامه گزارش خود گفت، محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان از ابتکار مصر برای آغاز دوباره مذاکرات سازش حمایت می‌کند و قصد عقب‌نشینی از درخواست خود برای برگزاری نشست صلح در آغاز سال آینده میلادی تحت نظارت کمیته چهارجانبه صلح (آمریکا، اتحادیه اروپا، روسیه و سازمان ملل) را ندارد.

هفته گذشته برخی رسانه‌های صهیونیستی گزارش کردند، السیسی مصمم به میزبانی کشورش از نشست صلح میان محمود عباس و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی است.

مذاکرات سازش از سال ۲۰۱۴ به دلیل آنکه رژیم صهیونیستی حاضر به توقف شهرک‌سازی نشد، متوقف شده است.

دیروز (جمعه) یک روزنامه سعودی به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با دیدار نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مشکلی ندارد و با یک شرط آماده مذاکره است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

کرملین: اهمیت دیدار پوتین و عراقچی غیرقابل انکار است


حکومیت اقدامات تروریستی و کشتار مردم و مقامات در کشور مالی


افزایش بهای نفت به ۱۰۸ دلار در هر بشکه


گردن‌کشی امارات برای واشنگتن؛ دلارزدایی در سایه جنگ علیه ایران


افزایش شمار شهدای غزه به ۷۲هزار و ۵۹۳ نفر


سردار قاآنی: ساحات مقاومت قوی تر از هر موعد دیگری کنار حزب الله قهرمان قراردارند


نعیم قاسم: دشمن به بن بست خورد/ سلاح خود را تحویل نمی دهیم/ تاکید ایران در پاکستان منجر به آتش‌بس شد


بازتاب جهانی مهندسی معکوس سلاح‌های آمریکایی در ایران


سرکنسول ایران در کراچی: دیپلماسی برای توقف جنگ و بازدارندگی در برابر تجاوزگری است


تاکر کارلسون: ترامپ به برده نئومحافظه‌کارها تبدیل شده است