هشدار حماس به تشکیلات خودگردان درباره تداوم سازش با رژیم صهیونیستی

جمعه 28 آذر 1399
20:02
هشدار حماس به تشکیلات خودگردان درباره تداوم سازش با رژیم صهیونیستی عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) به تشکیلات خودگردان فلسطین درباره تداوم روند سازش و عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس تحت هر عنوانی هشدار داد.

العالم- فلسطین اشغالی

"خلیل الحیه" عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس در گفت و گو با مرکز اطلاع رسانی فلسطین تاکید کرد که مذاکرات مقامات تشکیلات رام الله با سران رژیم اشغالگر قدس که در آستانه سه دهگی قرار دارد، هیچ حقی از حقوق ملت فلسطین را محقق نکرده است.

عضو دفتر سیاسی حماس افزود: تداوم روند سازش و عادی سازی روابط میان تشکیلات رام الله با رژیم اشغالگر قدس هیچ سودی به حال ملت فلسطین نخواهد داشت.

الحیه یادآور شد: ما از هرگونه تلاش فلسطینی در جهت اجماع کشورها و جهانیان و نظام ها در مورد حقوق فلسطینیان می شود، حمایت می کنیم و درباره از سرگیری روند سازش و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی نگران هستیم.

وی با بیان اینکه جنبش مقاومت اسلامی حماس با جنبش فتح قطع رابطه نکرده است، گفت: ارتباطات ما با برادرانمان در جنبش فتح هرگز قطع نشده است و ما به تماس های خود با آنان در راستای تحقق وحدت ملی ادامه می دهیم.

تشکیلات خودگردان فلسطین سه‌شنبه هفته گذشته اعلام کرد که همکاری‌های امنیتی را با رژیم صهیونیستی از سر می‌گیرد.

پس از اینکه آمریکا قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی اعلام کرد، تشکیلات خودگردان فلسطین روابط خود را با دولت «دونالد ترامپ» رییس‌جمهوری آمریکا متوقف و هماهنگی امنیتی با رژیم صهیونیستی را به حالت تعلیق در آورد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

پرده برداری از حجم گسترده جنایات دشمن علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های حیاتی ایران


دهلی نو: ایران ۱۰ ملوان هندی کشتی توقیف شده را آزاد کرد


بریتانیا و لهستان پیمان دفاعی جدید در برابر روسیه امضا می‌کنند


ولایتی: ضامن عینی بقای توافق، تنگه هرمز است


وزیر صمت به قزاقستان رفت


آغاز موج جدید حملات پهپادی حزب‌الله؛ نبرد رودرروی مقاومت با نظامیان صهیونیست + فیلم


نماز عید قربان در لندن اقامه شد/ پیام تبریک رهبران انگلیس به مسلمانان


شوک ترامپ به ناتو ؛عقب‌نشینی نظامی واشینگتن از قاره سبز


حماس شهادت «محمد عوده» فرمانده گردان‌های شهید عزالدین القسام را تایید کرد


غریب‌آبادی: مدعیان غربی حقوق بین‌الملل، قواعدی را اجرا کنند که شعار آن را سر می دهند