اردوغان: تحریم‌کنندگان ترکیه پشیمان می‌شوند

يکشنبه 30 آذر 1399
01:50
اردوغان: تحریم‌کنندگان ترکیه پشیمان می‌شوند رئیس جمهور ترکیه گفت، کسانی که این کشور را تحریم کرده اند از اقدام خود پشیمان خواهند شد.

العالم - ترکیه

به‌ نوشته خبرگزاری «آناتولی» «رجب طیب اردوغان» روز شنبه گفت: «مصمم هستیم این مسئله را تایید کنیم که ترکیه هرگز در استفاده از حق حاکمیت خود کوتاه نخواهد آمد.»

اردوغان افزود: «تبدیل شدن به یک قطب بزرگ تجارت بین قاره‌ای یک موفقیت بزرگ برای ترکیه است و به نفع 83 میلیون نفر مردم ما خواهد بود.»

معاون ریاست جمهوری ترکیه نیز گفته است که آنکارا از تحریم‌های یکجانبه ایالات متحده هراسی ندارد.

«فواد اوکتای» معاون ریاست جمهوری ترکیه نیز در سخنرانی در مجلس این کشور گفت: «مثل همیشه ما در راستای منافع ملت خود خواهیم بود.ما از تحریم یک جانبه ایالات متحده نمی‌ترسیم. ترکیه با این تحریم‌ها دلسرد نخواهد شد.»

وی ضمن محکوم کردن تصمیم واشنگتن در اعمال تحریم ناعادلانه علیه کشورش گفت: «هر کشوری که ترکیه را محروم کند فضای کمتری برای اقدام در منطقه خواهد داشت.»

احزاب سیاسی ترکیه طی روزهای گذشته از ایالات متحده خواستند که تصمیم خود در تحریم ترکیه به دلیل دستیابی به سیستم دفاع موشکی «اس-400» روسیه را لغو کند.یکی از احزاب مخالف دولت ترکیه نیز اخیرا تحریم‌های آمریکا را محکوم کرد. حزب جمهوری‌خواه خلق ترکیه با محکوم کردن تحریم‌های آمریکا، خواستار عملیاتی کردن سامانه اس-400 شد. «اونال شویکوز» معاون حزب خلق ترکیه در این زمینه گفت: «خرید اس-400 تصمیم حاکمیت ترکیه است و ما به شدت با تحریمها مخالف هستیم.»

وی گفت: «ترکیه مجبور به خرید اس-400 شد و آن را انتخاب کرد. آنچه اکنون باید انجام شود این است که هرچه سریعتر این سامانه 2.5 میلیارد دلاری، عملیاتی شود.»

وزارت خزانه ‌داری آمریکا هفته گذشته از تحریم رئیس صنایع دفاعی ترکیه خبر داد. منابع خبری گزارش دادند که وزارت خزانه‌داری آمریکا صنایع دفاعی ترکیه و «ابراهیم دمیر» رئیس آن را تحریم کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

عاصم منیر با وزیر خارجه چین دیدار کرد


تأکید رئیس مجلس پاکستان بر تقویت دیپلماسی پارلمانی بین تهران و اسلام آباد  


جنگ با ایران شکستی فاجعه‌بار برای امریکا و "اسرائیل"


همکاری آمریکا و عربستان برای ساخت کارخانه تولید پهپاد در نزدیکی ریاض


۲۸ عملیات کوبنده حزب‌الله علیه مواضع و تجهیزات ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان


نبیه بری: تنها با وحدت ملی می‌توان لبنان را آزاد و بازسازی کرد


هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره افزایش شمار مرگ‌های ناشی از شیوع ابولا


پزشکیان انتخاب مجدد قالیباف به ریاست مجلس را تبریک گفت


انهدام ۲ تانک مرکاوا و آتش‌سوزی در پایگاه نظامی در الجلیل توسط حزب‌الله


غزه در آستانه عید قربان؛ محاصره‌ی ۲.۴ میلیون نفر در قحطی