العالم – داغ های مجازی
هنوز هشتگ «دولت آل جابر نماینده من نیست» میان کاربران شبکه های اجتماعی و فعالان یمنی ترند است کسانی که معتقد اند دولت جدید به ریاض و ابو ظبی شدیدا وابسته است و اشغال یمن توسط عربستان امارات عمیق تر است .
مسئله مورد توجه در توئیتها و نظرات فعالان بر خلاف گرایشات سیاسی آنان این بود که دولت منتخب ریاض هیچ ارتباط به یمن و مردم این کشور ندارد و تشکیل دولت با این روش و از طریق سفیر عربستان سلب حق انتخاب دولت توسط مردم یمن است نه آن گونه که آل جابر تعیین میکند .
توافق مردم یمن بر مخالفت با دولت و تاکید بی وقفه ی فعالان بر این است که نمیتوان به این دولت به دلیل وابستگیه کامل تصمیمات بر انتخاب کنندگان آن یعنی عربستانن و امارات اعتماد کرد بلکه ادامه قرارداد های ذلت بار عبدربه منصور هادي رئیس جمهوریه فراری این کشور است .
بسیاری از فعالان از توافق دولت هادی با شورای انتقالی جنوب انتقاد کرده و این توافق را به چند دلیل ناکام توصیف کردند از جمله اینکه شورای انتقالی به بندهای توافق مبتنی بر عقب نشینی از سقطره و ابین عمل نکرده و به دولت جدید اجازه ورود به عدن را داد
دولت جدید با واکنش گسترده مردمی روبه رو شد برخی خواهان تشکیل دولتی یکپارچه متشکل از اقشار و گروههای مختلف و تلاش برای بهبود بخشیدن زخم های یمن و پایان دادن به اشغال کشور توسط عربستان و امارات و توقف غارت و چپاول کشور هستند و برخی نیز کشور را کاملا وابسته به عربستان و امارات می بینند.
جنبش انصار الله معتقد است دولت جدید موجب اتحاد مخالفان شده و به زودی ناکامی خود را اعلام خواهد کرد زیرا توافق ریاض که دولت جدید قانونی بودن خود را از آن گرفته تاکنون حتی در ایجاد توافق میان مزدوران استعمار گر و ائتلاف های متجاوز در استان های جنوبی و شرقی یمن ناکام مانده است.