حمله تکفیری‌ها در نیجریه و کشته شدن 5 نظامی و ربودن 35 نفر

يکشنبه 30 آذر 1399
19:54
حمله تکفیری‌ها در نیجریه و کشته شدن 5 نظامی و ربودن 35 نفر حملات تکفیری‌ها در شمال شرقی نیجریه به کشته شدن پنج نظامی و ربوده شدن سی‌وپنج غیر نظامی منجر شد.

العالم - آفریقا

منابع خبری عصر یکشنبه از حملات مجدد تکفیری‌ها در کشور نیجریه خبر دادند.

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» طی دو حمله جداگانه در شمال شرقی نیجریه پنج نظامی کشته و ۳۵ شهروند این کشور ربوده شدند. مقامات نظامی نیجریه اعلام کردند که مهاجمان با کمین در مسیر خودروی نظامیان این حمله را انجام دادند. این حادثه در ایالات «بورنو» در شمال شرقی نیجریه رخ داد.

مهاجمان همچنین روز شنبه به یک کاروان غیر نظامی دیگر حمله کرده و طی آن ۳۵ نفر را ربوده و یک زن را کشتند.

بوکوحرام از جمله گروه‌های تکفیری فعال در نیجریه و کشورهای اطراف است. بوکوحرام، در سال ۲۰۰۹ یک شورش و جنگ خونین را در شمال شرقی نیجریه به راه انداخت و بتدریج دامنه حملات خود را به کشورهای همسایه شامل نیجر، چاد و کامرون گسترش داد. این گروه تروریستی همچنین در سال ۲۰۱۵ ارتباط و بیعت خود را با داعش اعلام کرد.

بنا بر اعلام دفتر هماهنگی امور انسان‌دوستانه سازمان ملل، در نتیجه فعالیتهای تروریستی یک دهه‌ اخیر بوکوحرام در نیجریه، بیش از ۳۰۰۰۰ نفر کشته و نزدیک به ۳ میلیون شخص بی‌خانمان شده‌اند.

دفتر رهبر جنبش اسلامی نیجریه چندی قبل با صدور بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن ترور شهروندان بیگناه یکی از ایالت‌های این کشور از سوی تکفیری‌های بوکوحرام، رژیم حاکم بر نیجریه را مقصر شرایط کنونی حاکم بر این کشور برشمرد.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است


روابط دوجانبه و تحولات منطقه، محور گفت وگوی تلفنی عراقچی و فیدان


عراقچی بر مواضع اصولی ایران در حمایت از امنیت، ثبات و تمامیت ارضی عراق تاکید کرد


دیدارهای دیپلماتیک عراقچی با سفرا و نمایندگان خارجی


باقرپور: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در کماست؛ امکان احیا هنوز وجود دارد


صلح و امنیت منطقه‌ای و وضعیت تنگه هرمز ، محور دیدار غریب‌آبادی و همتای چینی