حماس تجاوز رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد

چهارشنبه 10 دی 1399
12:25
حماس تجاوز رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد سخنگوی حماس گفت، «تجاوز صهیونیستی بامداد امروز به سوریه در ادامه شیوه خصمانه این رژیم برای تحقق جاه‌طلبی‌‎های توسعه‌طلبانه‎ و مورد حمایت آمریکا صورت گرفت».

العالم- سوریه

خبرگزاری سوریه «سانا» بامداد امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که پدافند هوایی این کشور با اهداف متخاصم در حریم هوایی ریف دمشق مقابله کرد.

خبرنگار سانا رژیم صهیونیستی را مسئول این تجاوز به ریف دمشق و مقابله پدافند هوایی با موشک‌های شلیک شده دانست.

«حازم قاسم» سخنگوی حماس در واکنش به این موضوع گفت: تجاوز صهیونیستی بامداد امروز به سوریه جنایت و تروریسمی است که رژیم اشغالگر به صورت مداوم علیه امت ما مرتکب می‌‎شود؛ این تجاوز در ادامه شیوه خصمانه رژیم اشغالگر برای تحقق جاه‌طلبی‌‎های توسعه‌طلبانه‎اش صورت می‌گیرد، جاه‌طلبی‌هایی که مورد حمایت آمریکا و مورد تشویق مسیر عادی‌سازی روابط است. انتظار می‌رود تمام قوای بیدار در امت، تلاش‌های خود برای مقابله با پروژه صهیونیستی و شکست آن را یکپارچه کنند.

رژیم صهیونیستی دوم دیماه نیز تجاوزی دیگر «مصیاف» در شمال غرب سوریه داشت که با واکنش پدافند هوایی آن روبرو شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قتل عام هولناک در لبنان در نتیجه تشدید حملات هوایی و تجاوزات صهیونیستی


پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، ناآرامی منطقه به خاطر اسرائیل است


ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران


گزارش خبرنگار العالم از حملات اشغالگران به مناطق مختلف لبنان


اجازه تضعیف حاکمیت ایران بر تنگه هرمز را نمی‌دهیم


۶ طلای ناب فرنگی‌کاران نوجوان در قهرمانی آسیا