افشای آخرین تقلای عربستان و اسرائیل برای کشاندن ترامپ به درگیری با ایران

شنبه 13 دی 1399
17:00
افشای آخرین تقلای عربستان و اسرائیل برای کشاندن ترامپ به درگیری با ایران عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی خواستار وارد شدن امریکا به درگیری نظامی با ایران برای کارشکنی در مسیر تصمیم "جو بایدن" رئیس جمهوری منتخب امریکا هستند که خواستار بازگشت آمریکا به برجام است.

العالم ـ آمریکا

رسانه‌های عربی به نقل از منابع آگاه ناشناس در آمریکا فاش کرده اند، عربستان و اسرائیل در حال فشار به دولت دونالد ترامپ هستند تا شخص رئیس جمهوری آمریکا در آخرین ساعات باقی مانده اش در کاخ سفید فرمان حمله نظامی علیه ایران را صادر کند.

روزنامه "اسرائیل حایوم" در این‌باره می‌نویسد: "عربستان سعودی و اسرائیل خواستار وارد شدن امریکا به درگیری نظامی با ایران برای کارشکنی در مسیر تصمیم "جو بایدن" رئیس جمهوری منتخب امریکا هستند که خواستار بازگشت آمریکا به برجام است".

در همین حال سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، همزمان با نخستین سالگرد شهادت سردار دلها سپهبد حاج قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و شهدای همرزمشان، در بازدید از یگانها، سامانه‌ها و تجهیزات نظامی مستقر در جزیره بوموسی، باتاکید بر اینکه هیچ تهدید و تعرضی از سوی دشمنان را رها نخواهیم کرد،گفت: ما هم در عمل نشان داده ایم و هم در بیان می گوییم که هر عملی از سوی دشمن علیه ما سر بزند ، آن را با ضربه ای متقابل ، قاطع و مستحکم پاسخ می‌دهیم .

0% ...

آخرین اخبار

سفیر ایران: ژاپن می‌تواند در بازسازی و توسعه اقتصادی پس از جنگ مشارکت کند


انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید به مناسبت عید غدیر


رکورد تولید ۸۰ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای نیروگاه اتمی بوشهر


سخنگوی سپاه: تخریب فرودگاه کویت کار آمریکا بوده است


گزارش العالم از بحران سوخت و تهیه وعده‌های غذایی گرم در غزه + فیلم


ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران


پاسخ قاطع ایران در برابر شرارت های آمریکا موازنه جدیدی ایجاد کرده است+فیلم


هرگونه اقدام خصمانه با پاسخی فوری و قاطع مواجه خواهد شد


قالیباف: دوران تهدید بی هزینه ایران به پایان رسیده است


اطلاعیه ستاد بزرگداشت امام شهید حضرت آیت‌الله‌خامنه‌ای