تصاویر | تظاهرات ساکنان الحسکه و قامشلی سوریه علیه اشغالگری آمریکا

چهارشنبه 8 بهمن 1399
14:38
تصاویر | تظاهرات ساکنان الحسکه و قامشلی سوریه علیه اشغالگری آمریکا
ساکنان شهرهای الحسکه و قامشلی ضمن اعلام حمایت از دولت قانونی سوریه، بر لزوم پایان اشغالگری آمریکا تأکید کردند.

العالم _ سوریه

ساکنان شهرهای الحسکه و قامشلی واقع در شمال شرق سوریه ظهر امروز در حمایت از دولت این کشور تظاهرات کردند.

بخش اعظمی از شهرهای الحسکه و قامشلی در اشغال شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» قرار دارد. این عناصر وابسته به نظامیان تروریست آمریکا هستند.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد، تظاهرات مردمی در این دو شهر در اعتراض به تجاوزات شبه‌نظامیان وابسته به آمریکا برگزار شده است.

معترضان با تأکید بر لزوم پایان اشغالگری این منطقه از سوی آمریکا، تداوم «محاصره مجرمانه محله‌های مسکونی، جلوگیری از ورود موارد غذایی، تعطیل کردن بخش حمل و نقل و محروم کردن دانش‌آموزان از رفتن به مدرسه» را محکوم کردند.

بسیاری از مردم الحسکه و قامشلی با در دست داشتن پلاکاردهایی، اشغالگری سرزمین خود توسط آمریکا و عناصر وابسته به ترکیه را محکوم کردهند و پایان آن را خواستار شدند.

این در حالی است که عناصر وابسته به آمریکایی برای متفرق کردن معترضان، به سمت آنان تیراندازی می‌کنند، ولی هنوز گزارشی از تلفات احتمالی منتشر نشده است.

مناطق شرق سوریه سرشار از منابع نفتی است و آمریکا با کمک عناصر وابسته خود، در حال غارت نفت سوریه و قاچاق آن است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه علی الطاهر در جنوب لبنان


وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز


تازه‌ترین روایت رسانه‌های آمریکایی از تلفات کشورشان در جنگ با ایران


وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پی تشدید اختلافات قصد برکناری فرمانده منطقه مرکزی را دارد


کمیته‌های مقاومت فلسطین: جنایات صهیونیست‌ها تلاشی برای تحمیل واقعیت‌ های جدید است


ادامه رایزنی‌ عراقچی با وزیران امور خارجه عربستان و پاکستان


وزیران خارجه ایران و عراق تلفنی گفت وگو کردند


رسانه عبری: ایران به نقطه ضعف ترامپ پی برده است


پزشکیان: امضای تفاهم‌نامه حاصل خرد جمعی اعضای شعام بود


رسانه صهیونیستی: اعراب دیگر به سامانه‌های آمریکایی اعتماد ندارند