گفت و گوی امیر حاتمی با وزیر دفاع ژاپن/ ترور شهیدسلیمانی و فخری زاده مصداق بارز تروریسم دولتی/ درخواست همکاری ژاپن از ایران برای کمک به تأمین ایمنی ناوبری شناورهای این کشور

گفت و گوی امیر حاتمی با وزیر دفاع ژاپن/ ترور شهیدسلیمانی و فخری زاده مصداق بارز تروریسم دولتی/ درخواست همکاری ژاپن از ایران برای کمک به تأمین ایمنی ناوبری شناورهای این کشور
چهارشنبه 29 بهمن 1399 - 10:38

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در گفتگوی تصویری با همتای ژاپنی خود گفت: رور ناجوانمردانه شهید سپهبد قاسم سلیمانی به دست ارتش تروریست آمریکا و ترور دانشمند شهید فخری زاده به دست عوامل صهیونیست‌ها را مصداق بارز تروریسم دولتی و عامل بی ثباتی و ناامنی در منطقه است.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران و «کیشی نوبوئو» وزیر دفاع ژاپن طی گفتگویی تصویری موضوعات دوجانبه و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد بررسی قرار دادند.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در این گفت و گو انتصاب «کیشی نوبو» به عنوان وزیر دفاع ژاپن را تبریک گفت که با قدردانی همتای ژاپنی مواجه شد.

سرتیپ حاتمی در این گفتگوی تصویری با همتای ژاپنی خود با اشاره به تاریخ طولانی مدت روابط دو کشور بر لزوم گسترش و تعمیق همکاری های دو جانبه به ویژه در حوزه دفاعی تاکید کرد.

وی با اشاره به نقش راهبردی جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم و حفظ ثبات و امنیت در منطقه، ترور ناجوانمردانه شهید سپهبد قاسم سلیمانی به دست ارتش تروریست آمریکا و همچنین ترور دانشمند شهید دکتر محسن فخری زاده به دست عوامل صهیونیست‌ها را مصداق بارز تروریسم دولتی و عامل بی ثباتی و ناامنی در منطقه عنوان کرد.

وزیر دفاع در ادامه تاکید کرد: دولت قبلی آمریکا علاوه برعمل نکردن به تصمیمات خود در برجام و اعمال جنگ اقتصادی و تحریم ضد بشری، در دستیابی ایران به دارو و تجهیزات مبارزه با بیماری کرونا، رویکرد ضد انسانی خود را آشکار تر از همیشه نمایان کرد و متاسفانه همچنان این رویکرد ادامه دارد.

«کیشی نوبوئو» وزیر دفاع ژاپن در این گفتگو گزارشی از حضور و مأموریت واحدهای دریایی ژاپن در اقیانوس هند و دریای عمان ارائه و تاکید کرد: این نیروها فارغ از هر ائتلافی، به طور مستقل اجرای ماموریت می کنند.

به گزارش روابط عمومی وزارت دفاع، وزیر دفاع ژاپن در این دیدار مجازی گسترش فعالیت های جمع آوری اطلاعات برای اطمینان از ناوبری ایمنی کشتی های مربوط به ژاپن در خاورمیانه را تشریح کرد و خواستار همکاری ایران در زمینه تأمین ایمنی ناوبری کشتی ها از جمله شناورهای مربوط به ژاپن شد.

در این گفتگو در خصوص توسعه همکاری‌های دو جانبه از جمله در "مرکز امنیت دریانوردی اقیانوس هند در چابهار" و همچنین انتقال تجربیات نیروهای مسلح دو کشور در رابطه با مقابله با ویروس کرونا و سایر حوزه ها تبادل نظر شد.

پربیننده ترین خبرها