مسئول یمنی: تصمیم رفع محاصره یمن، در دست آمریکاست نه عربستان

چهارشنبه 27 اسفند 1399
12:31
مسئول یمنی: تصمیم رفع محاصره یمن، در دست آمریکاست نه عربستان
رئیس کمیته امور اسرا در دولت نجات ملی یمن گفت که تصمیم رفع یا ابقای محاصره، فقط در دست آمریکاست.

العالم - یمن

«عبدالقادر المرتضی» رئیس کمیته امور اسرا در دولت نجات ملی یمن از عملکرد «مارتین گریفیتس» فرستاده ویژه سازمان ملل در امور این کشور انتقاد کرد.

بنابر این گزارش رئیس کمیته امور اسرا در دولت نجات ملی یمن خاطرنشان کرد، درخواست گریفیتس از دولت «عبد ربه منصور هادی» رئیس جمهور مستعفی یمن برای اینکه اجازه دهد فرآورده‌های نفتی وارد بندرگاه الحدیده شود، یک مغالطه آشکار است.

وی تأکید کرد، گریفیتس با این اظهارنظر قصد دارد نگاه‌ها را از مسئول حقیقی محاصره ملت یمن، منحرف کند.

این مسئول یمنی خاطر نشان کرد: «حکومت آل جابر نمی‌تواند از خود در عدن حمایت کند. ملت نیز به خوبی می‌داند که تصمیم رفع یا ابقای محاصره، فقط در دست آمریکاست (نه عربستان سعودی)».

«محمد عبدالسلام» سخنگوی انصار الله هم چندی پیش گفت که تلاش‌های دیپلماتیک با شکست محاصره و پایان بخشیدن به تجاوز به یمن آغاز می‌شود.

«محمد علی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی یمن هم گفته بود که هیچ توجیهی برای جلوگیری از امدادرسانی به شهروندان یمنی پذیرفتنی نیست.

سازمان برنامه جهانی غذا نیز پیشتر هشدار داده بود که ائتلاف سعودی همچنان مانع از رسیدن سوخت به بندرگاه الحدیده (تنها شریان زندگی یمن محاصره شده) می‌شود.

این سازمان تأکید کرد که کمبود شدید سوخت در یمن باعث شده است که امنیت غذایی این کشور، در معرض خطر واقعی باشد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)


اظهارات سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از بازدید از نمایشگاه اشیا به جا مانده از شهدای ناو دنا


امیر جهانشاهی: استقرار نیروهای واکنش سریع در مرزها تهدید تجاوز زمینی دشمن را خنثی کرد


نامزد نخست وزیری بریتانیا متعهد به تغییرات اساسی در اختیارات خود شد + فیلم


آماده‌باش ۳۷ هزار امداگر در مراسم تشییع رهبر شهید/حضور هلال احمر در مراسم عراق


انفجار یک خودرو در بندر اشغالی حیفا+ فیلم


کتاب «برای پدر» اولین هدیه شاعران به محضر امام شهید است+ فیلم


پزشکیان: نقش مردم در حفظ انسجام و ناکام گذاشتن سناریوهای دشمن تعیین‌کننده بود


فراخوان جریان «الوفاء الإسلامی» بحرین برای مشارکت در تشییع نمادین رهبر شهید


اطلاعیه قرارگاه برگزاری آیین وداع و تشییع «آقای شهید ایران» در تهران