پس از شکست آزمایش اولیه؛

آمریکا باردیگر موشک بالستیک قاره پیمای مینوتمن3 را آزمایش می کند/ موشک 20 متری و 38 تنی مینوتمن3، ده‌هزار کیلومتر برد و 23 برابر صوت سرعت دارد

يکشنبه 12 ارديبهشت 1400
09:11
آمریکا باردیگر موشک بالستیک قاره پیمای مینوتمن3 را آزمایش می کند/ موشک 20 متری و 38 تنی مینوتمن3، ده‌هزار کیلومتر برد و 23 برابر صوت سرعت دارد پنتاگون قصد دارد اوایل ماه مه یک بار دیگر موشک قاره پیمای بالستیکی Minuteman III را پرتاب کند.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش اسپوتنیک، با استناد به اعلامیه بین المللی بسته شدن منطقه برای پروازهای هواپیمایی کشوری بر فراز اقیانوس آرام (NOTAM) پنتاگون قصد دارد اوایل ماه مه یک بار دیگر موشک قاره پیمای بالستیکی Minuteman III را پرتاب کند.

این پرتاب برای روزهای از 5 تا 6 ماه مه در نظر گرفته شده است. این موشک از پایگاه هوایی «واندنبرگ» در کالیفرنیا پرتاب خواهد شد. طول پرواز این موشک 7,77 هزار کیلومتر اعلام شده است.

گفتنی است در ماه فوریه، نیروی هوایی ایالات متحده، پرتاب آزمایشی موشک قاره پیما بالستیک مینوتمان را از واندنبرگ در جنوب کالیفرنیا انجام داد. اما این پرواز با موفقیت رو به رو نشد.

موشک 20 متری و 38 تنی مینوتمن3 که از سوخت جامد استفاده می‌کند، بردی بیش از ده‌هزار کیلومتر دارد و می‌تواند به سرعت 24هزار کیلومتر در ساعت یا 23 ماخ (23 برابر سرعت صوت در هوا) برسد.

موشک بالستیک قاره پیما سه مرحله ای مینوتنن، در اصل برای مقابله هسته ای در طول «جنگ سرد» با اتحاد جماهیر شوروی ساخته شده بود. در حال حاضر، Minuteman III تنها موشک زمینی بالستیک بین قاره ای است که در ایالات متحده آمریکا به رسمیت شناخته شده است. براساس داده های اخیر، تنها ایالات متحده 450 موشک میونتمن III دارد که حداقل تا سال 2020 به کار خود ادامه خواهد داد.

پیش از این نیروی هوایی ارتش آمریكا مرداد ماه 1397 در بیانیه ای از شكست آزمایش موشك بالستیك قاره پیمای این كشور خبر داده بود.

نیروی هوایی ارتش آمریكا خاطرنشان کرده بود که موشك بالستیك قاره پیمای «مینوتمن – 3» ساعت 4 و 42 دقیقه به وقت محلی به دلیل نقص فنی در آب های اقیانوس آرام سرنگون شد.
در بخش دیگری از این بیانیه با اشاره به اینكه این موشك از ایالت كالیفرنیا پرتاپ شده، گفته شده بود که علت نقص فنی این موشك در دست بررسی است.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: حزب الله همچنان با مذاکرات مستقیم مخالف است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


آخرین شب عزاداری در جوار محل شهادت قائد شهید انقلاب اسلامی


گزارش العالم از آیین «رکضه طویریج» با حضور میلیونی عزاداران در کربلای معلی 


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


خط مستقیم بین ایران و آمریکا در تنگه هرمز دروغ محض است


همتی: ۳.۷ میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو تامین شده است


مخبر: قطب نمای برخی همسایگان هنوز دوست و دشمن را وارونه نشان می‌دهد


اجرای تعهدات زمینه ساز برقراری صلح در منطقه


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و امارات


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان