لفاظی‌های ضدایرانی وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی در گفت‌و‌گو با العربیه

جمعه 7 خرداد 1400
13:07
لفاظی‌های ضدایرانی وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی در گفت‌و‌گو با العربیه
وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی در گفت‌و‌گو با یک شبکه سعودی با تکرار ادعاهای همیشگی این رژیم علیه ایران گفت، به این کشور اجازه دست‌یابی سلاح هسته‌ای نخواهد داد.

العالم - فلسطین اشغالی

«الی کوهن» وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی، شامگاه پنجشنبه، در گفت‌و‌گو با شبکه سعودی «العربیه» به لفاظی علیه ایران پرداخت.

وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی با تکرار ادعاهای همیشگی این رژیم علیه ایران و بی‌آنکه به کلاهک‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی اشاره‌ای بکند، بار دیگر مدعی شد که تل‌آویو تمام تلاش‌ خود را برای جلوگیری از دست‌یابی ایران به آنچه آن را سلاح هسته‌ای خواند، انجام خواهد داد.

الی کوهن همچنین با تکرار این ادعا که تمام گزینه‌ها برای برخورد با ایران روی میز است، این کشور را به بی‌ثبات کردن منطقه متهم کرد.

وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی در حالی این‌ ادعاها را علیه ایران مطرح می‌کند که این رژیم تنها دارنده سلاح هسته‌ای در منطقه غرب آسیا به شمار می‌آید که تا کنون اجازه بازرسی از تأسیسات هسته‌ای خود را به بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نداده است.

مطابق با گزارش رسانه‌های خبری، رژیم صهیونیستی که از پیوستن به پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی خودداری کرده، ده‌ها کلاهک هسته‌ای در زرادخانه خود نگهداری می‌کند.

وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی در ادامه اظهاراتش بدون اشاره به تجاوزهای تل‌آویو در منطقه همچنین ایران را به مسلح‌سازی برخی گروه‌ها در منطقه متهم کرد.

او که با شبکه سعودی العربیه مصاحبه می‌کرد در بخشی دیگر با اشاره به جنگ اخیر میان غزه و تل‌آویو گفت: «آنچه در غزه رخ داد، تأثیری بر توافق‌های صلح با کشورهای عربی نخواهد داشت».

ادعاهای کوهن در حالی علیه ایران مطرح می‌شود که جمهوری اسلامی ایران به‌صورت مکرر اعلام کرده است که برنامه هسته‌ای ایران صرفا با اهداف صلح آمیز پیگیری می‌شود و بر اساس فتوای رهبر انقلاب اسلامی، ساخت سلاح هسته‌ای حرام است.

در عین حال، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز بارها در بازدید از سایت‌های هسته‌ای ایران، هیچگونه انحرافی در برنامه هسته‌ای ایران را گزارش نکرده است.

به‌رغم آنکه رژیم صهیونیستی به عضویت پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای درنیامده و تاکنون به بارزسان آژانس اجازه بازرسی هیچ یک از سایت‌های هسته‌ای خود را نداده است؛ ایران یکی از اعضای پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی بوده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

معاریو: نتانیاهو برای نجات از شکست انتخاباتی به دنبال اقدام علیه ایران است


پس از مواضع ضدصهیونیستی؛ سفیر اسرائیل در سازمان ملل شهردار نیویورک را تهدید کرد


نماهنگ ایران سرو بلند ....


حملات هوایی عربستان به استان‌های مأرب و الجوف یمن


تاسیسات شرکت نفتی آرامکو عربستان با ده ها موشک و پهپاد هدف قرار گرفت


ترامپ در جنگ با ایران با 3 گزینه دشوار روبه‌رو است


ذوالقدر: شلیک‌های مداوم تا تسلیم کامل دشمن ادامه دارد


گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی شد


حادثه دریایی در دریای عمان


«تشدید در برابر تشدید»؛ معادله مرحله پیش‌روی تحولات یمن