پیام تبریک «میشل عون» برای «بشار اسد» به‌مناسبت پیروزی در انتخابات سوریه

شنبه 8 خرداد 1400
16:23
پیام تبریک «میشل عون» برای «بشار اسد» به‌مناسبت پیروزی در انتخابات سوریه میشل عون پیروزی دوباره بشار اسد در انتخابات ریاست‌جمهوری سوریه را به وی تبریک گفت.

العالم - لبنان

«میشل عون» رئیس جمهوری لبنان با ارسال تلگرافی پیروزی «بشار اسد» در انتخابات ریاست‌جمهوری سوریه را به او تبریک گفت.

میشل عون در این پیام همچنین اظهار داشت: امیدوارم تلاش‌ها برای تثبیت ثبات در سوریه و نیز بازگشت آوارگان به کشورشان جهت مشارکت در روند شکوفایی سوریه ادامه یابد.

بشار اسد در انتخابات اخیر سوریه با کسب 13 میلیون و 540 هزار و 890 رأی یعنی معادل 95.1% آرا به‌عنوان رئیس جمهور جدید برای یک دوره هفت‌ساله انتخاب شده است.

انتخابات ریاست‌جمهوری سوریه روز چهارشنبه گذشته با مشارکت گسترده شهروندان سوری و با رقابت بشار اسد رئیس جمهوری سوریه و محمود احمد مرعی از چهره‌های معارض داخلی و عبدالله سلوم عبدالله عضو حزب اتحاد سوسیالیست در آرامش کامل و بدون نقص امنیتی برگزار شد، در این حال بشار اسد رئیس‌جمهوری سوریه در پیامی از حضور گسترده مردم این کشور پای صندوق‌های رأی‌گیری تشکر کرد.

در این پیام آمده است: انتخابات به پایان رسید و زمان شروع کار است، از همه سوری‌ها به‌سبب میهن‌دوستی آنها و مشارکت گسترده در این فرایند ملی قدردانی می‌کنم؛ درود بر ارواح شهیدان ما که اگر نبودند، سوریه پابرجا نمی‌ماند؛ آرزوی شفای عاجل برای مجروحان داریم؛ درود بر دلاورمردان ارتش سوریه؛ به‌خاطر همه فداکاری‌های آنها و برای آینده کودکان و جوانان سوریه، بیایید از فردا مرحله کار را برای تقویت امید به ساخت سوریه آن‌طور که باید آغاز کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

سنتکام مدعی ورود نیروهایش به یک نفتکش و بازرسی آن در خلیج عمان شد


اربیل عراق در تاریکی فرو رفت


سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است