بغداد: تروریست های خارجی تا پایان دوران محکومیت خود در عراق باقی خواهند ماند

شنبه 5 تير 1400
19:52
بغداد: تروریست های خارجی تا پایان دوران محکومیت خود در عراق باقی خواهند ماند وزارت دادگستری عراق اعلام کرد که تروریست های خارجی را فقط پس از سپری کردن دوران محکومیت خود در عراق، به کشورهایشان تحویل خواهیم داد.

العالم ـ عراق

"احمد لعیبی" سخنگوی وزارت دادگستری عراق، امروز شنبه، در اظهاراتی مطبوعاتی گفت: تروریست های عرب و خارجی که تحت بازداشت قرار گرفتند، طبق ماده 4 قانون تروریسم، به کشورهایشان تحویل داده نخواهند شد تا آنکه محکومیت خود در زندانهای عراق را سپری کنند.

وی افزود: حکم اعدام تروریست های عرب و بیگانه قابل تجدیدنظر است. پس از آنکه حکم آنها قطعی شود، فرمان ریاست جمهوری برای اجرای حکم اعدام صادر خواهد شد.

لعیبی اظهار داشت: به نهادهای حقوق بشر بین المللی و سفرای کشورها اجازه داده شده است تا با زندانیان خارجی دیدار کنند؛ اما به سبب شیوع ویروس کرونا، ملاقات ها از دو سال پیش متوقف شد.

سخنگوی وزارت دادگستری عراق از وجود تعداد بسیار زیادی از زندانیان متهم به تروریسم خواه عرب و یا خارجی خبر داد و گفت: آنها در زندانهای دولت فدرال و نیز زندانهای منطقه کردستان عراق حضور دارند اما آمار دقیقی از آنها وجود ندارد.

یادآور می شود که برخی کشورهای اروپایی و عربی در دو سال گذشته برای انتقال اتباع تروریست خود تلاش کردند؛ اما قانون عراقی مانع آنها شد.

0% ...

آخرین اخبار

آشوب در پاریس پس از قهرمانی پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا + فیلم


محمد نزال: اتحادیه اروپا باید از تصمیم اعمال تحریم‌ علیه مقاومت فلسطین صرف نظر کند


وزیر دفاع فرانسه: ما برای تامین امنیت ملی خود به آمریکا نیازی نداریم


نماینده حزب الله: لبنان باید از ظرفیت ایران برای پایان دادن به تجاوزات "اسرائیل" بهره بگیرد


تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است