وزیر دفاع انگلیس: راهکار غرب در افغانستان ضعیف بود

پنج‌شنبه 28 مرداد 1400
13:48
وزیر دفاع انگلیس: راهکار غرب در افغانستان ضعیف بود
وزیر دفاع انگلیس خروج غرب از افغانستان را به معنی ضعیف بودن راه حل غرب برای حل مشکلات این کشور تلقی کرد.

العالم - اروپا

به نقل از رویترز، بن والاس، وزیر دفاع انگلیس امروز (پنجشنبه) اعلام کرد که سرنوشت افغانستان پس از 20 سال جنگ به رهبری آمریکا به این معناست که راه حل غرب از سوی رقبای اصلی اش مانند روسیه ضعیف تلقی میشود.

جنگ در غرب باعث کشته شدن صدها هزار نفر و تلف شدن تریلیون ها دلار شده اما بار دیگر طالبان به قدرت بازگشته و قدرتهای برتر غرب درحال خارج کردن دیپلماتهای خود از فرودگاه کابل هستند.

والاس به بی بی سی گفت: چیزی که نمیتوانم با آن کنار بیایم این است که اکنون دارای یک نظم جهانی هستیم که در آن راه حل (غرب) از سوی رقبای ما ضعیف تلقی شده است.

والاس ادامه داد: این موضوعی است که همگی باید نگران آن باشیم. اگر غرب به شکلی دیده شود که فاقد راه حل باشد، این موضوع باعث شکنندگی غرب شده و رقبای ما مانند روسیه این موضوع را جذاب خواهند دید.

بریتانیا در ظاهر نگران این مسئله است که بازگشت طالبان به قدرت و خلا ایجاد شده ناشی از خروج سریع غرب به شبه نظامیان القاعده اجازه بازگشت به افغانستان را بدهد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

لاپید: ما در ایران، لبنان، غزه و کرانه باختری شکست خورده‌ایم


۲۵ شهید و زخمی در حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان


رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد