سردار سلامی: واکسن کرونا از کشورهای قابل اعتماد وارد می‌شود

دوشنبه 1 شهريور 1400
12:51
سردار سلامی: واکسن کرونا از کشورهای قابل اعتماد وارد می‌شود فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: واکسن کرونا از کشورهای قابل اعتماد وارد می‌شود و با تلاش برای تامین واکسن داخلی، تولید آن در کشور افزایش خواهد یافت.

العالم - ایران / سیاسی

سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی روز دوشنبه در نشست ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا در اصفهان افزود: در ابتدای شیوع ویروس کرونا، قدرت‌های مدعی در پیشرفت‌های پزشکی تا آستانه فروپاشی رفتند و با وجود شرایط تحریم ظالمانه و عملیات روانی دشمنان با آغاز شیوع کرونا ما به سرعت به کمبودها و نقص‌ها غلبه کردیم.

وی با اشاره به اینکه ما از هر بحرانی با هر میزان مقیاسی مانند جنگ، تحریم اقتصادی، حوادث غیر مترقبه یا بیماری ناشناخته عبور می‌کنیم، گفت: دشمن به راحتی مردم ما را از پول‌های خودمان محروم کرد و اجازه نداد نیازهای اساسی پزشکی را تامین کنیم با این وجود توانستیم بر ظرفیت داخلی تکیه کنیم.

سرلشکر سلامی افزود: هدف دشمنان این بود که برای کمک به سمت آنها دست دراز کنیم اما ما به آنان بی اعتماد هستیم و نمی‌توانیم سلامت جامعه را به آنها بسپاریم و این در شرایطی است که آنان از سلاح بیولوژیک علیه مردم ما استفاده می‌کنند و در این شرایط بر اساس اصل استقلال عمل می‌کنیم.

فرمانده کل سپاه گفت: کادر درمان در خط مقدم جبهه خطرناک قرار دارند اما با فداکاری در صحنه ایستاده اند و نمایشی از آزمون ستایش برانگیز و ماندگار را به همه رسانه ها نشان دادند و با ثبات قدم خود نظام سلامت کشور را پایدار نگه داشته اند.

سرلشکر سلامی اضافه کرد: با ابتکار و گذشت کادر درمان و همکاری نیروهای مسلح می‌کوشیم از این موج بیماری عبور کنیم.

وی با بیان این که ما به جز بحث کرونا در جبهه‌های مختلف از جمله تحریم و جنگ رسانه‌ای با توطئه‌های مختلف روبرو هستیم افزود: با پیام رهبر معظم انقلاب برای مقابله و کنترل بیماری بار دیگر همه ظرفیت‌ها به میدان آمد و اقدامات خوبی صورت گرفت.

وی گفت: به همه مردم اطمینان می‌دهیم درباره وظایفی که بر عهده داریم با تمام توان در صحنه هستیم و ایمان به مردم اصل خدمت ما است، تا انتها خواهیم ماند و تمام توان مان را بدون منت در اختیار مردم قرار می‌دهیم.

همچنین سردار سلامی تاکید کرد: مساله آب استان اصفهان باید با همت و اراده مسوولان حل شود و در این زمینه هر کمکی باشد در خدمت هستیم.

فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان نیز در این نشست گفت: نیروهای مسلح از ابتدای شیوع بیماری کووید-۱۹ وارد میدان شدند و در زمان حاضر در موج پنجم تمام توان و امکانات خود را به کار گرفته اند.

سرادر سرتیپ دوم پاسدار مجتبی فدا افزود: سپاه در صدد سرعت بخشیدن به روند واکسیناسیون کروناست.

وی به فعالیت‌های گروه‌های جهادی بسیج و سپاه در مناطق محروم کشور اشاره کرد و گفت: نیروهای سپاه در منطقه زلزله زده سی سخت همچنان فعال و مشغول خدمات رسانی هستند.

فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) ادامه داد: قرارگاه صاحب الزمان(عج) در رصد و کنترل بازار و مبارزه با احتکار فعال و در این زمینه کشفیات خوبی به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان داشته است.

دیدار با مسولان و فرماندهان ارشد استان، افتتاح جاده فریدونشهر به پشتکوه، بهره برداری از مرحله دوم بیمارستان صحرایی شهید صدوقی و اضافه شدن ۱۵۰ تخت جدید بیمارستانی در آن، بازدید از مرکز واکسیناسیون دانشگاه آزاد اصفهان، بازدید از پایگاه بسیج نمونه بانوان زینبیه اصفهان و توزیع ۵۰ هزار بسته کمک‌های مومنانه و معیشتی از مهم‌ترین برنامه های سفر فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به اصفهان است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


تهران و اسلام‌آباد بر توسعه همکاری های علمی و پژوهشی تأکید کردند


نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت