تظاهرات مردمی در غزه برای رفع محاصره + فیلم

پنج‌شنبه 4 شهريور 1400
12:35
در تیراندازی نظامیان صهیونیستی به تظاهرات مردمی در خانیونس در کنار دیوار حایل، دهها فلسطینی مجروح شدند. ارتش رژیم صهیونیستی همزمان خودروها و تجهیزات نظامی خود را در این منطقه مستقر کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

شرکت کنندگان در این تجمع مردمی – که در مرز شرقی خانیونس برگزار شد - در حمایت از قدس و شکست محاصره 15 ساله منطقه شعار دادند.

یکی از شرکت کنندگان در این تجمع به خبرنگار العالم گفت: محاصره، شدید است و جوانان بیکارند. اوضاع خیلی دشوار است. خدا به دادمان برسد. ما می خواهیم اشغالگران به خاطر جنایت هایی که در حق ما می کنند، محاکمه شوند.

اردوگاه های بازگشت در منطقه خزاعه کمترین فاصله را با دیوار مرزی دارند به همین دلیل رژیم صهیونیستی حضور نظامی خود را در این منطقه تقویت کرده است. با این حال مردم و رهبران مقاومت خود را به اینجا رسانده اند و اعلام کرده اند که غزه به فعالیت های خود برای شکست محاصره ادامه می دهد.

محمد ابو عسکر، از رهبران حماس گفت: ما اقدامات مسالمت آمیزی را در نقاط مرزی آغاز کرده ایم. و اگر دشمن پیام این تظاهرات و اقدامات مسالمت آمیز را دریافت نکند و محاصره را لغو نکند و اجازه حرکت و حمل و نقل و ورود کالا به غزه را ندهد و دست از سر اهلی قدس برندارد، برنامه های دیگری را اجرا خواهیم کرد.

اما نظامیان اشغالگران این حرکت مسالمت آمیز را با گلوله و گاز سمی پاسخ دادند و دهها نفر مجروح شدند. اما فلسطین با اراده قویتر در قابل تروریسم رژیم صهیونیستی خواهد ایستاد.

رژیم صهیونیستی با بلدوزر و تک تیراندازانی که روی برج های دیده بانی مستقر شده اند، و انبوه تانک تظاهرات مردمی را زیر نظر گرفته است اما مردم یک صدا فریاد می زنند شمشیر قدس غلاف نمی شود.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از آیین «رکضه طویریج» با حضور میلیونی عزاداران در کربلای معلی 


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


خط مستقیم بین ایران و آمریکا در تنگه هرمز دروغ محض است


همتی: ۳.۷ میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو تامین شده است


مخبر: قطب نمای برخی همسایگان هنوز دوست و دشمن را وارونه نشان می‌دهد


اجرای تعهدات زمینه ساز برقراری صلح در منطقه


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و امارات


بقایی: بیانیه مشترک آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس، وارونه‌نمایی حقیقت و اصرار بر آزمودن آزموده‌های پیشین است


تصاویر ماهواره‌ای از شدت خسارت پایگاه دریایی آمریکا دربحرین بر اثر حملات ایران


تاکید برتوسعه مناسبات میان ایران و ازبکستان


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد