درخواست‌ها از بایدن برای استعفا پس از کشته شدن نظامیان آمریکا در افغانستان

جمعه 5 شهريور 1400
20:06
درخواست‌ها از بایدن برای استعفا پس از کشته شدن نظامیان آمریکا در افغانستان پس از کشته شدن دست‌کم ۱۳ نظامی تروریست آمریکایی در افغانستان درخواست‌ها از جو بایدن برای استعفا از سمتش بالا گرفته است.

العالم - آمریکا

پس از کشته شدن دست‌کم ۱۳ نظامی تروریست آمریکایی در افغانستان درخواست‌ها از «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا برای استعفا در محافل سیاسی این کشور بالا گرفته است.

بسیاری از رسانه‌های آمریکا از جمله شبکه خبری «سی‌بی‌اس»، اتفاقات دیروز را بدترین روز برای ریاست‌جمهوری بایدن توصیف کرده‌ و به اشتباهات فاحش و خطاهای محاسباتی‌ دولتش در تخلیه شهروندان آمریکایی از افغانستان اشاره کرده‌اند.

«نیکی هیلی»، سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل متحد شامگاه پنجشنبه در توییتی نوشت: «آیا بایدن باید به خاطر مدیریتش در افغانستان استعفا کند یا از سمتش عزل شود؟ بله!»

«جاش هاولی»، عضو جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا هم در توییتر نوشته است: «هم‌اکنون، بلاتردید مشخص است که او نه توانایی رهبری کردن برخوردار است و نه اراده. بایدن باید استعفا بدهد.»

«مارشا بلک‌برن»، دیگر عضو جمهوری‌خواه مجلس سنا با صدور بیانیه‌ای پا را از این هم فراتر گذاشت و گفت: «اکنون وقت مسئولیت‌پذیری است و این مقوله، باید از کسانی آغاز شود که برنامه‌ریزی‌های شکست‌خورده‌شان این حملات را رقم زد. جو بایدن، کاملا هریس، آنتونی بلینکن، لوید آستین و مارک میلی باید همکی استعفا دهند یا منتظر استیضاح و عزل از قدرت باشند.»

ده‌ها نماینده جمهوری‌خواه دیگر در کنگره نیز همین خط را دنبال کرده و خاطرنشان کرده‌اند که وقت استعفای بایدن فرا رسیده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: قدردان حمایت خالصانه ایران از مقاومت هستیم


سخنگوی ارتش: دیگر اجازه نخواهیم داد تسلیحات آمریکایی از تنگه هرمز عبور کند


ناوسالار سیاه‌سرانی: تنگه هرمز را به بزرگترین قبرستان آبی تفنگداران آمریکایی تبدیل می‌کنیم


افشای سفر مخفیانهٔ رئیس موساد به امارات در خلال جنگ با ایران


دیدارهای غریب آبادی با همتایانش در حاشیه نشست بریکس


اهدای شمشیر به سفیر ایران در پاسداشت مقاومت ملت در برابر تجاوز آمریکا-اسرائیل


طلا تحت فشار تورم آمریکا سقوط کرد


نرخ تورم سالانه آمریکا به بالاترین سطح از ۲۰۲۳ تاکنون رسید


آژانس بین‌المللی انرژی: جنگ علیه ایران شوک بی‌سابقه‌ای به عرضه نفت وارد کرده است


مقام امنیتی سابق اسرائیل: وضعیت ما در مرز لبنان بدتر شده؛ نبرد با ایران موفق نبوده است