نجیب میقاتی: با همکاری و مشورت رئیس جمهور، به روند تشکیل کابینه ادامه خواهم داد

پنج‌شنبه 11 شهريور 1400
21:49
نجیب میقاتی: با همکاری و مشورت رئیس جمهور، به روند تشکیل کابینه ادامه خواهم داد مأمور تشکیل کابینه لبنان گفت که برخی در تلاش هستند که مانع از تشکیل کابینه شوند، ولی با همکاری رئیس جمهور به این کار ادامه خواهد داد.

العالم - لبنان

دفتر سیاسی «نجیب میقاتی» مأمور تشکیل کابینه لبنان تأکید کرد که برخی در این کشور اصرار دارند که تشکیل کابینه را به یک بازار سیاسی بدل کنند.

این افراد در تلاش هستند که فرآیند تشکیل کابینه را به یک بازار رسانه‌ای تبدیل کنند که مبنی بر دروغ و اکاذیب است.

وی تصریح کرد، این افراد می‌کوشند «اتهام جلوگیری از تشکیل کابینه را متوجه دیگران کنند، ولی این یک شیوه نخ نما شده است».

مأمور تشکیل کابینه خاطر نشان کرد: «من به فرآیند تشکیل بر اساس اصول مشخص و همکاری و مشورت با رئیس جمهور ادامه خواهیم داد».

میقاتی در پایان گفت که وضعیت لبنان ایجاب می‌کند که همه طرفها در نهایت مسئولیت‌پذیری قرار داشته باشند.

در همین ارتباط، منابع لبنانی اول شهریور ماه جاری درباره تشکیل کابینه گفتند که گِره وزارتخانه‌های کشور و انرژی حل شده و معرفی وزیر دادگستری باقی مانده است.

«وئام وهاب» رئیس حزب «التوحید العربی» هم در این رابطه گفت که اکثریت مردم لبنان خواهان تشکیل دولت هستند و پارلمان باید لیست ارائه شده را بپذیرد و عدم پذیرش آن آثار بسیار بدی به همراه دارد.

میقاتی در تاریخ چهارم مرداد از سوی عون مأمور تشکیل کابینه شد و همچنان رایزنی‌ها برای چیدمان کابینه ادامه دارد. لبنان از مرداد سال گذشته تاکنون دولت رسمی ندارد و «حسان دیاب» همچنان به عنوان نخست‌وزیر پیشبرد امور فعالیت می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ های کوبنده حزب الله به دشمن صهیونیستی


سازمان ملل خواستار آزادی فوری دو فعال ناوگان الصمود شد


16 عملیات حزب‌الله علیه اشغالگران


حماس: حملات اسرائیل نقض آشکار توافق شرم‌الشیخ و تداوم نسل‌کشی است


مخالفت عربستان با کمک به آمریکا در «پروژه آزادی»


تولید بی‌وقفه نفت ایران در خارگ وسط ماجراجویی‌های ترامپ


جوانی: پایان جنگ روزی‌است که دشمن جرات تعرض به ایران نداشته باشد


ترامپ: برای توافق با ایران ضرب‌الاجل نداریم


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت و ادعای ترور فرمانده یگان رضوان حزب الله


شهادت عزام الحیه فرزند خلیل الحیه از رهبران حماس


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز