فلسطین خواستار تسریع دادگاه لاهه در بررسی جنایت رژیم صهیونیستی شد

يکشنبه 14 شهريور 1400
07:30
فلسطین خواستار تسریع دادگاه لاهه در بررسی جنایت رژیم صهیونیستی شد وزارت خارجه فلسطین در بیانیه‌ای خواستار تسریع دادگاه لاهه در بررسی جنایت‌های رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی شد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش خبرگزاری آناتولی، در بیانیه شنبه شب وزارت خارجه تشکیلات خودگردان به سرکوب تظاهرات مسالمت آمیز علیه شهرک سازی به ویژه در شهرک بیتا واقع در شمال کرانه باختری توسط ارتش رژیم صهیونیستی اشاره شده است.

وزارت خارجه فلسطین از جامعه جهانی خواسته تا با فشار بر رژیم اشغالگر و دولت صهیونیستی شهرک‌های صهیونیست نشین را در منطقه جبل صبیح واقع در شهرک بیتا تخریب و اراضی آن را به مالکانش بازگردانند.

همچنین در این بیانیه از دیوان کیفری بین المللی و کریم اسد خان دادستان این دیوان خواسته شده تا به سرعت درباره انجام تحقیقات در خصوص جنایت‌های رژیم اشغالگر و شهرک نشینان تصمیم گیری و متهمان این جنایات را دادگاهی کنند.

وزارت خارجه فلسطین در پایان تأکید کرده است که اعمال تحریم‌ها علیه کابینه صهیونیستی برای بازدارندگی این رژیم به عنوان نیروی اشغالگر از اقدامات خصمانه بیشتر علیه مردم در اراضی فلسطینی بسیار حایز اهمیت است.

دادستان کل دادگاه کیفری بین‌المللی اسفند ماه گذشته اعلام کرد که کار تحقیقات درباره ادعای جنایت‌های جنگی اسراییل (سرزمین‌های اشغالی فلسطین) توسط این نهاد بین‌المللی، آغاز شد.

دیوان کیفری بین‌المللی مستقر در لاهه هلند پیش‌تر اعلام کرده بود که صلاحیت رسیدگی به پروندۀ وقوع جنایات جنگی در سرزمین‌های فلسطینی را دارد. به این ترتیب با رای قضات این دیوان و با وجود مخالفت‌های رژیم اسرائیل، راه برای انجام تحقیقات بیشتر در موضوع این پرونده هموار شد.

قضات دیوان اعلام کردند که این تصمیم با استناد به آیین نامه‌ها و اسناد بنیادین این نهاد قضایی گرفته شده و به معنای تلاش برای تعیین دولت یا مرزهای قانونی نیست.

براساس رای دادگاه، اراضی اشغالی ۱۹۶۷ فلسطین شامل کرانه باختری از جمله قدس شرقی و همچنین نوار غزه می‌شود. این رأی بعد از آن صادر شد که فلسطینیان بارها از جنایت صهیونیست‌ها شکایت کرده و خواستار رسیدگی به گزارش‌های ثبت شده و برقراری عدالت در پرونده قربانیان جرایم صهیونیست‌ها شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است


المشاط: امت اسلامی باید برای مقابله با طرح «اسرائیل بزرگ» متحد شود


طنین فریاد الله اکبر مردم سراسر کشور در لبیک به رهبر انقلاب


سنتکام: هیچ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت نمی‌کنیم


بازگشت قالیباف و هیئت مذاکره‌کنندهٔ ایران از قطر


جنگنده‌های صهیونیستی روستاها و ساختمان‌های مسکونی در نبطیه را هدف قرار دادند


پزشکیان: عید قربان پیام رسای کرامت، آزادگی و نهراسیدن از فرعون‌های زمانه است


اشارهٔ رهبر معظم انقلاب به پیش‌بینی رهبر شهید دربارهٔ پایان عمر رژیم صهیونی + فیلم


قدردانی پزشکیان ازتلاش‌های دیپلماتیک عمان برثبات منطقه


رهبر انقلاب در پیام حج: با سلاح الله اکبر بود که ملّت مسلمان ایران در چهل و هفت سال قبل قیام کرد