کاهش اندک کمک‌های نظامی آمریکا به مصر به دلیل نقض حقوق بشر

چهارشنبه 24 شهريور 1400
07:53
کاهش اندک کمک‌های نظامی آمریکا به مصر به دلیل نقض حقوق بشر
دولت آمریکا به دلیل نقض حقوق بشر از سوی مصر، بخشی از کمک‌های نظامی به این کشور را معلق می‌کند.

العالم _ آمریکا

به گزارش العالم به نقل از رویترز، دو منبع مطلع از جمله یک مقام آمریکایی می‌گویند دولت جو بایدن تصمیم گرفته است ۱۳۰ میلیون دلار از کمک‌های نظامی آمریکا به مصر را در راستای بهبود وضعیت حقوق بشر در این کشور به حالت تعلیق درآورد.

این اقدام آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، نوعی دوری از سیاست دولت دونالد ترامپ است که شرایط در نظر گرفته شده کنگره برای کمک‌های نظامی به مصر را نادیده می‌گرفت.

آمریکا سالانه یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار کمک نظامی به مصر اعطا می‌کند و کنگره ایالات متحده ۳۰۰ میلیون دلار از این کمک را به بهبود وضعیت حقوق بشر در مصر مشروط کرده است. اما وزیر خارجه آمریکا این اختیار را دارد که با نادیده گرفتن این شرایط، این کمک را به طور کامل اعطا کند.

یک مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود به رویترز گفت بخشی از کمک نظامی آمریکا به مصر یعنی ۱۳۰ میلیون دلار به دلیل نگرانی‌های حقوق بشری در مصر بلوکه می‌شود، اما در صورت بهبود وضعیت حقوق بشر در این کشور این میزان در سال مالی آینده در دسترس حکومت عبدالفتاح السیسی قرار خواهد گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

آغاز مرحله آزمایشی مسیر ترانزیتی جدید دوشنبه - کابل - تهران در ماه آینده


گزارش پولیتیکو: اشتباه محاسباتی واشنگتن در جنگ با ایران؛ از درک نادرست انگیزه‌ها تا غافلگیری در میدان


پس از پیگیری فدراسیون؛ کاپ کشتی آزاد ایران به کشور رسید


رایزنی وزرای کشور ایران و قطر در باره تحولات اخیر منطقه


دعوت وزارت علوم از ایرانیان خارج از کشور برای همکاری پژوهشی


آمار مرزبانی فراجا؛ خروج بیش از ۳ میلیون زائر برای اربعین


آمار فرمانده قرارگاه اربعین فراجا؛ بازگشت ۱.۷ میلیون زائر با سلامت کامل


نوجوان ایرانی بهترین دروازه‌بان هاکی زیر ۱۸ سال آسیا


تغییر الگوی توسعه فناوری کشور؛ تمرکز بر نوآوری


جنگ هوش مصنوعی؛ ابتکار ۱۰ میلیارد یورویی اروپا برای مقابله با شرق و غرب جهان