واشنگتن: باید برنامه هسته‌ای ایران را به مسیر صلح‌آمیز بازگردانیم

چهارشنبه 7 مهر 1400
06:23
واشنگتن: باید برنامه هسته‌ای ایران را به مسیر صلح‌آمیز بازگردانیم
معاون وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه‌ای گفت که نیازمند آن هستیم که برنامه هسته‌ای ایران را به مسیر صلح‌آمیز بازگردانیم.

العالم-آمریکا

«جوی هود» معاون وزیر خارجه آمریکا درباره عدم پیشرفت در گفت‌وگوها درباره احیای برجام گفت که باید از ایرانی‌ها درباره عدم پیشرفت در این مسیر سوال شود.

وی که با شبکه خبری العربیه مصاحبه می‌کرد، گفت: «به صراحت نیازمند برطرف کردن نگرانی‌ها درباره فعالیت‌های بی ثبات کننده ایران هستیم و اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد این موضوع خطرناکتر خواهد بود».

هود اضافه کرد: «به همین دلیل است که نیازمند آن هستیم که برنامه هسته‌ای ایران را به مسیر صلح‌آمیز بازگردانیم و می‌خواهیم که این موضوعات را نیز با ایران حل کنیم».

مقام‌های جمهوری اسلامی ایران بارها اعلام کرده‌اند که برنامه هسته‌ای این کشور با مقاصد صلح‌آمیز پیگیری می‌شود و تهران هرگز قصد حرکت به سوی دستیابی به سلاح هسته‌ای را ندارد.

از سوی دیگر، این مقام آمریکایی در حالی به ابراز نگرانی درباره برنامه هسته‌ای ایران می‌پردازد که آمریکا یکی از بزرگترین دارندگان تسلیحات هسته‌ای در جهان به شمار می‌آید و بخشی از این تسلیحات را نیز در اروپا نگهداری می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مرکز پشتیبانی پهپادی در وزارت دفاع به زودی تاسیس می‌شود


چالش‌های نیروی هوایی رژیم اسرائیل؛ از وابستگی به آمریکا تا کمبود خلبان و سوخت‌رسان


چرا آمریکا از خاک کشورهای عربی برای جنگ‌افروزی علیه ایران استفاده می‌کند؟


استراتژی ایران برای تحمیل هزینه عدم پایبندی آمریکا به اجرای توافق احتمالی


چین برای جنگ اتمی سنگر می‌سازد/ سکوهای شلیک در دل صحرا


قطر: دریافت عوارض موقت برای عبور از تنگه هرمز قابل مذاکره است


اعتراف هاآرتص به شکست اسرائیل و آمریکا برابر ایران: بازگشت به برجام یک رؤیا است


پزشکیان قهرمانی مقتدرانه تیم کشتی فرنگی نوجوانان در آسیا را تبریک گفت


فشار جمهوری‌خواهان بر ترامپ؛ صندوق ۱.۸ میلیارد دلاری آسیب مخالفان سیاسی لغو شود


حماس: اتحادیه اروپا به جای قربانیان، رهبران اشغالگر را مجازات کند