آغاز شمارش دستی آرا در 264 حوزه انتخاباتی در سه استان عراق

چهارشنبه 3 آذر 1400
16:25
آغاز شمارش دستی آرا در 264 حوزه انتخاباتی در سه استان عراق کمیساریای عالی انتخابات عراق امروز چهارشنبه از آغاز شمارش دستی آرا در 264 حوزه انتخاباتی که درخواست تجدید نظر درباره نتایج آن شده بود، خبر داد.

العالم ـ عراق

عماد جمیل عضو تیم اطلاع رسانی کمیساریای عالی انتخابات گفت: عملیات شمارش دستی آرا در حوزه هایی که درخواست تجدید نظر درباره نتایج آن شده بود، در سه استان بغداد و المثنی و نجف اشرف، صبح امروز، با حضور نمایندگان نامزدی که خواهان تجدید نظر شده بود و نیز با حضور ناظران بین المللی و فعالان رسانه ای آغاز شد.

وی افزود: تعداد حوزه هایی که شمارش آرا در آنها آغاز خواهد شد، 184 حوزه در بغداد، 31 حوزه در نجف اشرف و 49 حوزه در استان المثنی است.

کمیساریای عالی انتخابات عراق روز گذشته پایان شمارش دستی آرا در حوزه های انتخاباتی استان ذی قار که درخواست تجدید نظر درباره نتایج آن شده بود، خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده حزب الله: لبنان باید از ظرفیت ایران برای پایان دادن به تجاوزات "اسرائیل" بهره بگیرد


تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز