واکنش خطیب زاده به توسل طرف های غربی به تحریف و درز اطلاعات نادرست

شنبه 27 آذر 1400
20:34
واکنش خطیب زاده به توسل طرف های غربی به تحریف و درز اطلاعات نادرست سخنگوی وزارت خارجه به ادعای طرف غربی در مورد خواست ایران برای وقفه در مذاکرات واکنش داد و گفت: این بار نخست نیست که طرف‌های غربی به تحریف واقعیت و درز اطلاعات نادرست متوسل می‌شوند.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص اظهارات غیرواقعی و خبرسازی دیپلمات‌های سه کشور اروپایی عضو ۱+۴ در مورد زمانبندی بازگشت هیات‌ها در این دور از گفت‌وگوها، اظهار داشت، بر خلاف ادعای طرف غربی در مورد درخواست ایران برای وقفه در مذاکرات، هم خود این کشورها و هم دیگر اعضای ۱+۴ کاملا در جریان هستند که این زمانبندی تفاهمی دسته‌جمعی و اتفاقا با در نظر گرفتن تعطیلات طرف‌های اروپایی‌هایی به مناسبت کریسمس و سال نوی مسیحی بوده است.

خطیب‌زاده با یادآوری اینکه این بار نخست نیست که طرف‌های غربی به تحریف واقعیت و درز اطلاعات نادرست متوسل می‌شوند، تاکید کرد که این سه کشور شاید خواسته‌اند با این ادعای غیرواقعی به نوعی جبران درخواست دور قبل خود برای بازگشت زودهنگام به پایتخت‌هایشان را کرده باشند.

سخنگوی وزارت امورخارجه در پایان عنوان نمود، این کشورها باید به جای اصرار بر بازی نخ‌نما شده و بی‌فایده مقصرنمایی، برای پیشرفت گفت‌وگوها جدیت و اراده به خرج دهند.

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ تمرین‌های نظامی مشترک با کره جنوبی را کوتاه کرد


سفر قالیباف به بغداد؛ تحرک دیپلماتیک عالی‌رتبه و تأکید مجدد بر اصول ثابت منطقه‌ای +فیلم


در نخستین روز سفر قالیباف به عراق صورت گرفت؛


سناتور دموکرات ترامپ را به گرفتار کردن آمریکا در باتلاق جنگ متهم کرد


بزرگداشت رهبر شهید در قزاقستان


سرنگونی مقاومت یا برهم زدن توازن قوا در منطقه؟


اسرائیل به مرز ترکیه رسید!


سردار ابن‌الرضا: مسیر شهدای صنایع دفاعی با قدرت ادامه خواهد یافت


آتش‌سوزی مهلک در هتلی در کلکته هند؛ دست‌کم ۹ نفر کشته شدند


امنیت منطقه یک مسئولیت مشترک است