دیدار قریب الوقوع جریان صدر و چارچوب هماهنگی طی 48 ساعت آینده

يکشنبه 26 دی 1400
14:49
دیدار قریب الوقوع جریان صدر و چارچوب هماهنگی طی 48 ساعت آینده «محمود السلامی» نماینده فراکسیون دولت قانون از دیدار قریب الوقوع جریان صدر و چارچوب هماهنگی طی 48 ساعت آینده خبر داد، «سید مقتدا صدر» رهبر جریان صدر با هادی العامری رئیس ائتلاف الفتح دیدار داشته است.

العالم- عراق

«محمود السلامی»، نماینده فراکسیون دولت قانون در گفت‌وگوی مطبوعاتی اظهار داشت: تا الان چارچوب هماهنگی نتایج نشست شب جمعه را اعلام نکرده و هنوز گفت‌وگو میان چارچوب و جریان صدر ادامه دارد.

وی افزود: این مذاکره باید به تفاهم بیانجامد به ویژه پس از اظهارات برخی رهبران درباره طرح ها و برنامه های خارجی که در صدد دور نگاه داشتن گروه شیعیان است و امکان ندارد یکی از شیعیان به این مساله رضایت بدهد .

وی افزود: دو طرف بر سر اقدام سیاسی و روش کار با یکدیگر اختلاف دارند و مذاکرات هنوز ادامه دارد و تصمیم دادگاه فدرال موجب نزدیکی دو طرف می شود. و چارچوب و جریان صدر باید به توافق برسند تا بزرگترین تشکل پارلمان را تشکیل دهند.

رسول راضی عضو چارچوب هماهنگی نیز روز یکشنبه از نزدیکی مقتدا الصدر رئیس جریان الصدر و نوری المالکی رئیس ائتلاف دولت قانونی خبر داد و گفت مذاکرات برای ایجاد یکپارچگی میان شیعیان ادامه دارد.

وی در گفت وگو با سومریه نیوز گفت : پس از صدور دستور دادگاه فدرال ،فرصت برای همه گروهها برای بازنگری و حل اختلافات فراهم شده است.

راضی افزود: میانجی گری هایی از عراق برای نزدیک کردن دیدگاهها و ذوب کردن یخ میان مقتدا صدر رهبر جریان صدر و نوری المالکی رئیس ائتلاف دولت قانون در حال انجام است و طی روزهای اتی هماهنگی هایی حاصل خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تمرکز مذاکرات بر خاتمه جنگ است/ هیات قطری با وزیر خارجه دیدار کرد


فرانسه هرگونه مداخله ناتو در تنگه هرمز را رد کرد


حمله مکرر به امدادگران لبنانی، گواهی بر خوی وحشی‌گری رژیم صهیونیستی +فیلم


سودان، امارات را به طولانی‌کردن جنگ و حمایت از تجزیه کشور متهم کرد


رئیس شورای عالی سیاسی یمن: هرگونه تجاوز جدید آمریکا یا "اسرائیل" با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد


فروتنی رسانه‌ای و ادب سیاسی حزب الله؛ آیا تاکتیک نظامی جدیدی در پیش است؟


سید الحوثی: قیومیت بیگانه تهدیدی بزرگ برای آزادی و استقلال یمن است


بقایی: امتیازی از آمریکا نمی‌خواهیم/ نزدیک بودن ایران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


قدردانی سپاه از خالقان حماسه اجتماعات شبانه مردمی


رایزنی تلفنی وزیر خارجه ژاپن و عراقچی