حملات هوایی ائتلاف سعودی به پایتخت یمن

سه شنبه 28 دی 1400
00:45
حملات هوایی ائتلاف سعودی به پایتخت یمن منابع خبری دوشنبه شب گزارش دادند، جنگنده بمب افکن‌های ائتلاف سعودی مناطقی در صنعا پایتخت یمن را بمباران کردند.

العالم-یمن

جنگنده بمب افکن های ائتلاف سعودی مناطقی در اطراف پارک «۲۱ سپتامبر» و بیمارستان «ازال» شهر صنعا را هدف قرار دادند.

بر اساس این گزارش، خبرها حاکی از آن است در حملات جنگنده های ائتلاف سعودی به پایتخت یمن شماری کشته یا زخمی شدند.

در همین راستا، ائتلاف سعودی اعلام کرد که حملات هوایی را علیه صنعا انجام داده است.

این حملات در حالی صورت گرفت که پیش از ظهر امروز (دوشنبه) در پی حملات موشکی و پهپادی ارتش و کمیته های مردمی یمن به خاک امارات متحده عربی، انفجاری در نزدیک مخازن شرکت نفت «ادنوک» و یک انفجار دیگر در فرودگاه بین المللی ابوظبی روی داد.

خبرگزاری امارات گزارش داد که بر اثر انفجار در مخازن نفتی در ابوظبی، ۳ نفر کشته و ۶ نفر دیگر زخمی شدند.

پلیس ابوظبی اعلام کرد که یک پاکستانی و دو هندی تبار در این انفجار کشته شدند.

پیش از این حمله نیز یگان موشکی ارتش یمن در سال ۱۳۹۶ با موشک کروز تاسیسات هسته‌ای در ابوظبی را هدف قرار داد و از مقامات امارات خواسته بود که از دخالت‌های نظامی و تجاوز به کشور یمن خودداری کنند.

امارات به تازگی حملات خود به یمن را تشدید کرده است و نیروهای تحت امر خود را که گردان‌های «العمالقه» (غول) می‌نامند و از گروه‌های سلفی، تکفیری و داعش تشکیل شده است برای حمله به استان شبوه اعزام کرده است.

به نوشته رسانه‌های یمن، امارات همچنین با انتقال سلاح و تجهیزات نظامی از طریق آب‌های سرزمینی یمن برای شبه نظامیان وابسته به خود تجاوزات خود را تشدید کرده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


تهران پیش‌نویس قانون راهبردی  تنگه هرمز را ارائه کرد


اطلاعات نادرست رسانه‌های اسرائیلی درباره کمک های ارسالی غزه


واکنش تمسخرآمیز عراقچی به ادعای ترامپ بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشته است


هشدار درباره فروپاشی قریب‌الوقوع رژیم صهیونیستی در تحلیل جدید روزنامه معاریو


واکنش تهران به فشار واشنگتن بر کشورها برای توقف همکاری با دیوان کیفری بین‌المللی


سایه سنگین بدعهدی صهیونیست ها بر سر میز ششمین دور مذاکره موسوم به توافق‌نامه چارچوب


چاک شومر: در حال پرداخت بهای شکست مطلق ترامپ در جنگ با ایران هستیم +ویدئو


اطلاعیه دولت: زمان برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید به ۲۸ تیر موکول شد