هیاهوی دوباره انگلیس درباره حمله قریب الوقوع به اوکراین

دوشنبه 25 بهمن 1400
22:32
هیاهوی دوباره انگلیس درباره حمله قریب الوقوع به اوکراین وزیر امور خارجه انگلیس بار دیگر به تکرار ادعاها درباره احتمال حمله قریب الوقوع روسیه به اوکراین پرداخت.

العالم ـ اروپا

لیز تراس، وزیر امور خارجه انگلیس بار دیگر عصر دوشنبه در ادامه فضاسازی های روانی در خصوص احتمال حمله قریب الوقوع روسیه به اوکراین مدعی شد که مسکو ممکن است هر لحظه این حمله را انجام دهد.

لیز تراس در توییتی خاطرنشان کرد: «آخرین اطلاعات حاکی از آن است که روسیه ممکن است هر آن [به اوکراین] حمله کند و ما از کرملین می خواهیم تنش زدایی کند.»

در همین حال شورای امنیت سازمان ملل قرار است در بحبوحه افزایش تنش‌ها میان آمریکا و روسیه بر سر اوکراین، پنجشنبه هفته جاری به درخواست مسکو تشکیل جلسه دهد.

روسیه قصد دارد در این نشست درباره اجرای توافقنامه مینسک در مورد اوکراین که در سال ۲۰۱۵ امضا شد، در این نشست بحث و گفت‌وگو کند.

0% ...

آخرین اخبار

اثر جدید کمال شرف با شرف با کنایه به پنهان‌شدن ترامپ توی کامیون حمل غذا از ترس انتقام ایران


ویرانگری اسرائیل در جنوب لبنان در سایه توهم «توافقنامه چارچوب»


ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد


نمایندگی وزارت خارجه پیگیر سرنوشت دریانوردان هرمزگانی


کسب ۵ نشان طلا و ۲ برنز تکواندوکاران ایران در پاکستان


به‌زودی توهمات ترامپ متوهم را اصلاح می‌کنیم


دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با خانواده شهید لاریجانی


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»؛ مصلای امام خمینی(ره) تهران


طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان


ماجرای تغییر ارز ترجیحی داروها/ موج جدید گرانی داروها آغاز نمی‌شود